Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Marxilaisjärjestö hyökkäsi poliisiasemalla Istanbulissa – molemmat hyökkääjät kuolivat

Hyökkääjät heittivät kranaatteja ja tulittivat poliisiasemaa kohden. Hyökkäyksen jälkeen he pakenivat ja hakivat suojaa läheisestä rakennuksesta.

Ulkomaat
 

Kaksi aseistautunutta naispuolista hyökkääjää iski torstaina kranaateilla Istanbulissa poliisiasemalle, kertoo CNN Türk.

Hyökkääjät heittivät kranaatteja ja tulittivat poliisiasemaa kohden. Hyökkäyksen jälkeen he pakenivat ja hakivat suojaa läheisestä rakennuksesta Bayrampaşan alueella, jossa hyökkäyksen kohteena ollut poliisiasema sijaitsee.

Istanbulin kuvernööri Vasip Sahin kertoi myöhemmin uutistoimisto AFP:n mukaan, että molemmat hyökkääjät ”neutralisoitiin” eli tapettiin poliisin vastahyökkäyksessä.

Hyökkäyksen jälkeen vasemmistolainen DHKP-C-järjestö kertoi olevansa iskun takana. Viranomaisten mukaan järjestö oli iskun takana.

DHKP-C:n tavoitteena on marxilainen vallankumous, minkä lisäksi se vastustaa Turkin yhteistyötä länsimaiden kanssa ja jäsenyyttä sotilasliitto Natossa.

Turkki on hälytystilassa useita kuukausia terroristi-iskujen vuoksi.

Helmikuussa 29 ihmistä kuoli armeijan linja-autoihin kohdistuneessa autopommi-iskussa Ankarassa. Sen tekijäksi ilmoittautui radikaali kurdijärjestö TAK (Kurdistanin Vapauden Haukat).

Lokakuussa taas 103 ihmistä kuoli pommi-iskussa Ankarassa. Terroristijärjestö Isis ilmoitti olevansa iskun takana.

Vasemmistolaiset aseellisest järjestöt ovat myös tehneet hyökkäyksiä, mutta ne ovat yleensä olleet pienempiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat