Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sota Ukrainassa kiihtyy – YK:n mukaan kuolonuhreja jo ainakin 9 160

Ulkomaat
 
JACKY NAEGELEN / Reuters
Venäjän Sergei Lavrov (vas.), Ukrainan Pavlo Klimkin, Ranskan Jean-Marc Ayrault ja Saksan Frank-Walter Steinmeier poseerasivat torstaina ennen ulkoministerikokousta Pariisissa.
Venäjän Sergei Lavrov (vas.), Ukrainan Pavlo Klimkin, Ranskan Jean-Marc Ayrault ja Saksan Frank-Walter Steinmeier poseerasivat torstaina ennen ulkoministerikokousta Pariisissa. Kuva: JACKY NAEGELEN / Reuters

Ukrainan, Venäjän, Saksan ja Ranskan ulkoministerien torstainen tapaaminen ei tuonut mitään ratkaisua Itä-Ukrainan viime aikoina kiihtyneeseen sotaan.

Ranskan ulkoministeri Jean-Marc Ayrault tosin kertoi perjantainvastaisena yönä uutistoimisto AFP:lle, että ministerit olisivat päässeet sopuun vaalien järjestämisestä Venäjän tukemien Itä-Ukrainan kapinallisten hallitsemilla alueilla vielä ennen elokuuta.

Perjantaina varmistui, että ministerit olivat olleet lähinnä yhtä mieltä siitä, että vaalit pitäisi järjestää viimeistään heinäkuun lopussa.

Tulitauosta huolimatta Itä-Ukrainassa käydään taas täyttä sotaa.

Tulitaukoa on viimeisen viikon aikana rikottu taas tavallistakin enemmän. Torstaina Ukraina syytti Venäjän tukemien kapinallisten käyttävän Grad-raketinheittimiä.

Tulitaukosopimus kieltää raskaan aseistuksen käytön, mutta kapinalliset ovat viime aikoina lisänneet myös tykkitulta.

YK tarkensi torstaina arviotaan keväästä 2014 jatkuneessa sodassa. YK:n mukaan sodassa on kuollut 9 160 ihmistä ja loukkaantunut tai haavoittunut 21 000. Oikea luku on todennäköisesti arviota korkeampi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat