Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asemiehet tekivät verilöylyn jemeniläisessä vanhainkodissa

Ulkomaat
 
Reuters
Adenin asukkaita seisoi vanhainkodin ulkopuolella, sen jälkeen kun aseistautuneet miehet olivat surmanneet ainakin 15 ihmistä vanhainkodin tiloissa.
Adenin asukkaita seisoi vanhainkodin ulkopuolella, sen jälkeen kun aseistautuneet miehet olivat surmanneet ainakin 15 ihmistä vanhainkodin tiloissa. Kuva: Reuters

Neljä aseistautunutta miestä hyökkäsi perjantaina vanhainkotiin Adenissa Jemenissä. Miehet tappoivat verilöylyssä ainakin 15 ihmistä, kertoivat uutistoimistot.

Kuolleiden joukossa oli uutistoimisto Reutersin mukaan ainakin neljä ulkomaista nunnaa, kaksi jemeniläistä naishoitajaa, kahdeksan vanhusta sekä laitoksen vartija.

Hyökkääjät kertoivat Reutersin mukaan vartijalle olevansa menossa tapaamaan äitiään. Tämän jälkeen miehet aloittivat tulituksen.

Uutistoimisto AFP puolestaan kertoi, että hyökkääjät sitoivat uhrinsa ennen heidän ampumista.

Tekijöistä tai teon motiivista ei ollut välittömästi tietoa. Hyökkääjät pakenivat paikalta iskun jälkeen. Aiemmin Adenissa iskuja ovat tehneet muun muassa terroristijärjestöt Isis sekä al-Qaida.

”Tällaiset terroriteot ovat jatkuneet ja ne ovat koskettaneet viattomia, rauhanomaisia, aseettomia ja uskonnollisia ihmisiä”, todettiin presidentinkansliasta Reutersin mukaan.

Jihadistit ovat hyökänneet kristittyjä vastaan aikaisemmin useita kertoja Jemenissä.

Jemenin konfliktissa on vuoden aikana kuollut YK:n mukaan yli 6 000 ihmistä. Yli 80 prosenttia kansalaisista on ruoka- ja lääkeavun tarpeessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat