Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi pysäytti Pariisissa sattumalta skootterimiehen, jolla oli mukanaan 120  000 euroa käteistä

Ulkomaat
 
Eric Gaillard / Reuters
Poliisit seisoivat vartiossa lähellä Eiffelin tornia Pariisissa. Ranska on päättänyt jatkaa marraskuun terrori-iskujen jälkeen julistettua kansallista hätätilaa toukokuun loppuun saakka.
Poliisit seisoivat vartiossa lähellä Eiffelin tornia Pariisissa. Ranska on päättänyt jatkaa marraskuun terrori-iskujen jälkeen julistettua kansallista hätätilaa toukokuun loppuun saakka. Kuva: Eric Gaillard / Reuters

Pariisin poliisi koki äskettäin yllätyksen tehdessään rutiinitarkastusta miehelle, joka oli pysäköimässä skootteriaan Israelin suurlähetystön läheisyyteen Pariisin keskustassa.

Poliisi oli pyytämässä miestä jatkamaan matkaa, koska turvatoimet lähetystön korttelissa ovat erityisen tarkat. Lopulta poliisi päätti kuitenkin myös tarkastaa miehen henkilöyden ja katsoa skootterin tavaratilaan.

Tavaratilasta löytyi säkki, joka piti sisällään 120 000 euroa käteistä.

Tässä vaiheessa mies koetti lähteä pakoon, mutta poliisi onnistui ottamaan hänet kiinni.

Ranskalaiskanava France Infon tietojen mukaan kiinni otettu on 48-vuotias mies Seine-Saint-Denisin lähiöstä. Hän on poliisin tuttu lukuisten talousrikos- ja huijausepäilyjen vuoksi. Mies pantiin maanantai-iltapäivänä tutkintavankeuteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat