Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pohjois-Korean sukellusvene kadoksissa – USA uskoo aluksen joutuneen tuuliajolle tai haaksirikkoutuneen

Pohjois-Korea etsii kadonnutta sukellusvenettään. Alus on tuuliajolla tai uponnut.

Ulkomaat
 
KCNA
Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un tähysti kiikareilla sotaharjoituksissa helmikuussa. Kuva on Pohjois-Korean keskusjohtoisen uutistoimiston välittämä.
Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un tähysti kiikareilla sotaharjoituksissa helmikuussa. Kuva on Pohjois-Korean keskusjohtoisen uutistoimiston välittämä. Kuva: KCNA

Pohjois-Korea on menettänyt yhteyden sukellusveneeseensä tämän viikon alussa. Asiasta kertoi uutiskanava CNN yhdysvaltalaisten viranomaisilta saatujen tietojen perusteella.

Yhdysvaltain asevoimat seurasivat Pohjois-Korean rannikolla operoivaa sukellusvenettä, kunnes alus pysähtyi. Tämän jälkeen Yhdysvaltain satelliittikamerat, lentokoneet ja alukset ovat havainnoineet useiden päivien ajan, kuinka Pohjois-Korean laivasto on etsinyt kadonnutta sukellusvenettä.

Yhdysvaltalaisten viranomaisten mukaan on epäselvää, onko sukellusvene tuuliajolla meren pinnan alla vai onko sukellusvene uponnut. Viranomaiset uskovat kuitenkin, että aluksella on jonkinlainen vika.

Sukellusveneen väitetty haaksirikko tapahtui samaan aikaan, kun jännitys Korean niemimaalla on kiristynyt Pohjois-Korean tekemän ydinkokeen sekä Yhdysvaltain ja Etelä-Korean suuren sotaharjoituksen vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat