Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rymyjuhlat Airbnb-asunnoissa saattavat loppua – naapureille mahdollisuus käräyttää juhlijat

Uusi palvelu antaa vuokraisännän lisäksi myös naapureille mahdollisuuden arvioida vuokralaisten käytöstä.

Ulkomaat
 
YUYA SHINO / Reuters
Airbnb on palvelu, jossa ihmiset voivat vuokrata esimerkiksi vain yhden vuorokauden tyhjillään olevaa asuntoaan verkon välityksellä kenelle tahansa palveluun rekisteröityneelle.
Airbnb on palvelu, jossa ihmiset voivat vuokrata esimerkiksi vain yhden vuorokauden tyhjillään olevaa asuntoaan verkon välityksellä kenelle tahansa palveluun rekisteröityneelle. Kuva: YUYA SHINO / Reuters

Maailmalla supersuosittu Airbnb-majoituspalvelu laajentaa vuokra-asuntopalvelun palautteenantoa. Lähitulevaisuudessa myös vuokra-asuntojen naapurit voivat nimittäin arvioida naapureidensa asunnoissa vierailleiden käytöstä, uutistoimisto Bloomberg kertoo.

Japanissa maanantaina esitelty uusi ominaisuus tarjoaa naapureiden kokemusten perusteella asuntojen vuokraajille paremmat mahdollisuudet arvioida asuntonsa vuokranneiden käytöstä vierailun aikana.

Airbnb-Japanin johtajan Yasuyuki Tanaben mukaan naapurit saavat uuden mahdollisuuden palautteen antamiseen ympäri maailmaa jo muutaman viikon sisällä.

Suosiotaan maailmanlaajuisesti jatkuvasti kasvattava Airbnb on ajoittain johtanut rajuihinkin kiistoihin niin naapurien kuin vuokranantajien ja vuokralaisten välillä esimerkiksi silloin, kun vuokralaiset ovat aiheuttaneet juhlinnallaan häiriöitä vuokraamissaan asunnoissa. Naapurit ympäri maailmaa ovat kritisoineet esimerkiksi sitä, että tiettyjä asuntoja käytetään vain meluisaan juhlintaan esimerkiksi suurten urheilutapahtumien aikaan.

Airbnb on palvelu, jossa ihmiset voivat vuokrata esimerkiksi vain yhden vuorokauden tyhjillään olevaa asuntoaan verkon välityksellä kenelle tahansa palveluun rekisteröityneelle.

Tällä hetkellä vuokralaiset voivat arvioida palvelussa vuokraamiaan asuntoja ja vuokraisäntiä. Vastaavasti vuokraisännät voivat arvioida vuokralaisiaan. Jatkossa arvostelumahdollisuus tulee nyt myös vuokra-asuntojen naapureille.

Sitä ei maanantaina kuitenkaan kerrottu, voivatko naapurit tulevaisuudessa antaa palautteensa nimettömänä, ja onko annettu palaute julkista kaikille Airbnb-palvelun käyttäjille vai näkeekö sen halutessaan vain kyseisen asunnon vuokraaja.

Uudesta palveluominaisuudesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Taloussanomat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat