Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koditon mies sai 100 000 dollarin palkkion autettuaan löytämään kaksi vankikarkuria

Ulkomaat
 

San Fransicossa asuva koditon mies sai 100 000 dollarin (noin 90 000 euron) löytöpalkkion, kun hän auttoi poliisia ottamaan kiinni kaksi vankikarkuria, kertoo uutissivusto BBC.

Matthew Hay-Chapman oli nähnyt aikaisemmin kuvia vankikarkureista uutisissa. Hay-Chapman havaitsi miesten majailevan varastetussa pakettiautossa sanfranciscolaisen marketin pihalla ja hälytti poliisit paikalle.

Hossein Nayeri ja Jonathan Tieu olivat paenneet Orange Countyn vankilasta kuusi päivää aikaisemmin ja aiheuttaneet koko osa-valtiota ravisuttavan ajojahdin.

Etsintäpalkkio oli kaiken kaikkiaan 150 000 dollaria (noin 135 000 euroa), joka jaettiin neljän hengen kesken. Hay-Chapman sai suurimman osuuden löytöpalkkiosta.

Target-supermarketin kaksi työntekijää saivat molemmat 15 000 dollaria siitä hyvästä, että he hälyttivät viranomaiset paikalle, kun valvontakameroiden kuvamateriaali oli osoittanut kahden miehen käyttäytyneen epäilyttävästi.

20 000 dollaria annettiin losangelesilaiselle miehelle, jonka pakettiauton karkurit varastivat. Hän oli mainostanut ajoneuvoa Craiglist-palvelussa ja soitti poliisille ilmoittaakseen miehestä, joka ei ollut palauttanut autoa takaisin koeajon jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat