Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trumpin vaalivideo suututti nyt Kremlin: ”Venäjän demonisointia”

Keskiviikkona julkaistulla videolla Venäjän presidentti Vladimir Putinia kuvataan Yhdysvaltojen viholliseksi ja hänet rinnastetaan arabiterroristiin.

Ulkomaat
 
JOE SKIPPER / Reuters
Donald Trump on vahvistanut asemiaan republikaanien ehdokkaana.
Donald Trump on vahvistanut asemiaan republikaanien ehdokkaana. Kuva: JOE SKIPPER / Reuters

Kreml hyökkää republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivän Donald Trumpin vaalivideota vastaan.

”Minä näin sen. En ole varma onko presidentti Vladimir Putin nähnyt sitä, mutta suhtaudumme siihen kielteisesti”, uutistoimisto Reuters kertoo Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin sanoneen lehdistötapaamisessa torstaina.

Videon tekstityksessä lukee vapaasti suomennettuna, että ”kun on aika kohdata kovimmat vihollisemme, demokraateilla on täydellinen vastaus”.

Trumpin vaalikoneiston keskiviikkona julkaisemalla videolla nähdään ensin judoasuun pukeutunut Putin tatamilla selättämässä vastustajansa. Sen jälkeen kuva leikkautuu aseella uhkaavaan terroristiin ja lopuksi demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivään Hillary Clintoniin, jonka puheen päälle on leikattu koiran haukuntaa.

”On tiedossa oleva julkinen salaisuus, että Venäjän ja kaikkeen siihen liittyvän demonisointi tuntuu olevan välttämätön osa Yhdysvaltojen vaalikampanjoita. Me olemme asiasta pahoillamme ja toivoisimme, että vaalit voitaisiin käydä ilman moisia viittauksia maahamme”, Peskov sanoi.

Vielä joulukuussa Putin sanoi toimittajille Trumpin olevan kiistatta älykäs ja lahjakas ihminen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat