Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvaltain laivasto löysi viisi viikkoa sitten kadonneen koiranpennun

Kuolleeksi luultu saksanpaimenkoira oli kuin olikin onnistunut uimaan yli kolmen kilometrin pituisen matkan takaisin maihin.

Ulkomaat
 
Kuolleeksi luultu koira selvisi viisi viikkoa karulla saarella
Kuolleeksi luultu koira selvisi viisi viikkoa karulla saarella
Saksanpaimenkoira Luna putosi kalastusaluksesta avomerellä Etelä-Kalifornian rannikon edustalla. Koiraa etsittiin päivien ajan, jonka jälkeen eläin ehdittiin jo julistaa kuolleeksi. Viittä viikkoa myöhemmin Yhdysvaltain merivartiosto kuitenkin löysi Lunan San Clementen saarelta. Koira oli aliravittu, mutta hyväkuntoinen ja on nyt palautumassa omistajilleen. Video: Reuters.

Yhdysvaltain laivasto löysi tiistaina viisi viikkoa sitten kadonneen koiran, joka oli pudonnut kalastusveneestä Etelä-Kaliforniassa, kertoo NBC San Diego.

Yhdysvaltain laivaston edustajat kertoivat, että puolitoistavuotiaan saksanpaimenkoira Lunan oletettiin olevan jo menetetty, kun se putosi mereen lähellä San Clementen saarta Etelä-Kaliforniassa 10. helmikuuta.

Lunan omistaja Nick Haworth soitti tuolloin viranomaisille kalastusalukseltaan kertoakseen, että hän oli ollut miehistönsä kanssa hakemassa pyydyksiä, kun koiran huomattiin yhtäkkiä kadonneen.

Haworth oli miehistöineen yli kolmen kilometrin päässä San Clementen rannasta ja epäili, että Luna yrittäisi uida kuiville.

Merivoimien henkilökunta etsi koiraa saarelta, mutta turhaan. Hayworth jäi itse merelle kahdeksi päiväksi etsimään koiraansa. Kun etsinnöistä oli kulunut viikko, koira julistettiin kuolleeksi.

Tänä tiistaina, lähes viisi viikkoa sen jälkeen kun Luna katosi, koira löytyi. Merivoimien henkilöstö oli suuntaamassa töihin, kun he huomasivat täplikkään Lunan istuvan tien vieressä.

Pentu oli kuin olikin onnistunut uimaan pitkän matkan maihin. Lähestyvät ihmiset huomattuaan Luna juoksi innoissaan henkilökuntaa vastaan.

Merivoimien biologi tutki Lunan ja totesi pennun olevan aliravittu, mutta muuten kunnossa ja hyväntuulinen. Haworthin perhe oli onnellinen saadessaan rakkaan koiransa takaisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat