Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kummajaisten keräilijä pelasti kaksikuonoisen kalifornialaiskoiran

Geneettisestä poikkeamasta kärsinyt katukoira oli jo määrätty lopetettavaksi, mutta eläin sai uuden kodin Los Angelesin kummajaisesityksestä. Uuden omistajan mukaan kaksikuonoisella koiralla on ”järjettömän hyvä hajuaisti”.

Ulkomaat
 
Kaksikuonoinen kalifornialaiskoira sai uuden kodin viime hetkellä
Kaksikuonoinen kalifornialaiskoira sai uuden kodin viime hetkellä
Geneettisestä poikkeamasta kärsinyt katukoira oli jo määrätty lopetettavaksi, mutta eläin sai uuden kodin Los Angelesin kummajaisesityksestä. Uuden omistajan mukaan kaksikuonoisella koiralla on ”järjettömän hyvä hajuaisti”. Video: Reuters / youtube.com/venicebeachfreakshow

Kalifornian Fresnossa sijaitsevaan löytöeläintaloon tuotiin kaduilta napattu koditon koira.

Geneettisestä poikkeamasta kärsineelle eläimelle oli kasvanut kaksi rinnakkaista kuonoa, mutta muuten koira oli kaikin puolin hyväkuntoinen ja terhakka.

Eläintalon henkilökunta teki päätöksen katukoiran lopettamisesta.

Asiasta kuuli Los Angelesin Venice Beachilla toimivaa kummajaisesitystä, freak-showta, pyörittävä Todd Ray, joka vaimonsa kanssa teki välittömän päätöksen koiran adoptoinnista.

Lopettamiselta pelastunut eläin sai nimekseen Toby. Se päätyi jakamaan uuden kotinsa kahden muun erikoislaatuisen koiran kanssa, joista toisella on viisi jalkaa ja toisella vain kaksi.

Todd Ray kuvaa Tobya ”maailman suloisimmaksi koiraksi, jolla on järjettömän hyvä hajuaisti ja joka pystyy jäljittämään mitä tahansa”.

”Minusta nämä eläimet ovat uskomattomia. Minua kiehtoo niiden poikkeavuus, joka osoittaa, ettei niin sanottua normaalia ole olemassakaan. On surullista, että ihmiset adoptoinnin sijaan haluavat lopettaa kaksikuonoisen koiran vain koska se näyttää erilaiselta”, Ray sanoi uutistoimisto Reutersin haastattelussa.

Reuters kertoo Todd Rayn pitävän hallussaan Guinnessin ennätystä maailman suurimmasta määrästä kasvatettavana olevia kaksipäisiä eläviä eläimiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat