Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turkki kertoo estäneensä pakolaisia pääsemästä Kreikan Lesbokselle

Viranomaiset ovat pysäyttäneet maalla ja merellä kaikkiaan 3 000 ihmisen matkan Turkista Kreikkaan.

Ulkomaat
 
Umit Bektas / Reuters
Syyrialaispakolaiset odottivat rekisteröitymistä Turkin rannikkokaupungissa Küçükkuyussa maaliskuun alussa sen jälkeen, kun heidän yrityksensä päästä Kreikalle kuuluvalle Lesboksen saarelle epäonnistui.
Syyrialaispakolaiset odottivat rekisteröitymistä Turkin rannikkokaupungissa Küçükkuyussa maaliskuun alussa sen jälkeen, kun heidän yrityksensä päästä Kreikalle kuuluvalle Lesboksen saarelle epäonnistui. Kuva: Umit Bektas / Reuters

Turkin rajaviranomaiset ovat estäneet maalla ja merellä satoja siirtolaisia pääsemästä sen rannikolta Kreikalle kuuluvalle Lesboksen saarelle.

Dikilin alueen pormestari Mustafa Nazmi Sezgin kertoi uutistoimisto Reutersille, että yksin hänen alueellaan on pysäytetty ainakin 300 siirtolaista. Kaikkiaan Turkin viranomaiset ovat pysäyttäneet 3 000 Kreikkaan pyrkivää siirtolaista.

Uutinen pysäytyksistä tuli perjantaina sen jälkeen, kun Euroopan unioni ja Turkki olivat päässeet sopuun siirtolaiskriisin hoitamisesta. Sopimuksen mukaan Kreikkaan tulleet siirtolaiset palautetaan takaisin Turkkiin. Vastaavasti EU ottaa turvapaikanhakijoita Turkin pakolaisleireiltä. Järjestely astuu voimaan jo ylihuomenna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat