Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Matkalla Brysseliin? Lue kootut ohjeet

Lentoasemilla tavallista tiukemmat turvatarkastukset.

Ulkomaat
 
Lentoliikenne

Brysselin lentokenttä on suljettuna ainakin huomiseen keskiviikkoaamuun asti. Finnair on perunut osan myös huomisista Brysselin lennoista. Ajankohtaiset lentotiedot löytyvät Finnairin sivuilta.

Matkustajat, joilla oli ostettuna lentolippu tiistaille tai keskiviikolle, voivat saada rahansa takaisin. Lipun voi myös vaihtaa toiseen kohteeseen tai lentopäivää voi siirtää, tosin korkeintaan 6.4. asti. Perutusta lennosta voi hakea korvausta osoitteessa finnair.fi, muita muutoksia voi tehdä myös Twitterissä @Finnairhelps, Finnairin Facebook-sivulla tai puhelimitse numerossa 010 804060.

Useimmat lentoasemat ovat kiristäneet valvontaa ja turvatarkastuksia, joten lentokentälle kannattaa varata normaalia enemmän aikaa.

Liikkuminen Brysselissä

Brysselin julkinen liikenne on toistaiseksi poikki. Ulkoministeriö suosittelee suosittelee välttämään Brysseliin matkustamista toistaiseksi.

Brysselissä olevia suomalaisia neuvotaan välttämään liikkumista julkisilla paikoilla.

Omaiset

Belgian matkapuhelinverkossa on ollut ongelmia, joten yhteyttä paikan päällä oleviin omaisiin ja ystäviin kannattaa ottaa ensisijaisesti sosiaalisen median avulla. Jos ei saa yhteyttä Brysselissä olevaan omaiseensa, ulkoministeriön päivystysnumero auttaa, p. (09) 160  55555.

Ulkoministeriö suosittaa kaikkia Brysselissä olevia tai sinne matkustavia suomalaisia tekemään matkustusilmoituksen, jotta Suomen viranomaiset saavat tarvittaessa yhteyden kaikkiin suomalaisiin.

Mistä lisätietoa

Suomen suurlähetystö: Facebook.com/FinnishEmbassyBrussels/

Belgian viranomaisten kriisitiedotus Twitterissä @CrisisCenterBE

Belgian viranomaisten hätäpäivystysnumero +32 2 506 4711

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat