Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinalaisnaisten uusi laihuusvillitys: hoikkuutta osoitetaan A4-paperiarkilla

Kiinalaisnaiset poseeraavat A4-paperin kanssa osoittaakseen, kuinka hoikkia he ovat.

Ulkomaat
 

Kiinalaisnaiset ovat keksineet uuden villityksen poseerata A4-paperin kanssa osoittaakseen, kuinka hoikkia he ovat. Asiasta kertoo muun muassa brittilehti The Guardian.

Villitystä on arvosteltu ja pilkattu runsaasti sosiaalisessa mediassa, sillä sen nähdään edustavan epätervettä vartaloihannetta.

Kiinankielisellä hashtagilla #A4vyötäröhaaste on yli 110 miljoonaa klikkausta ja yli 100 000 kommenttia Weibossa, joka on kiinalaisten vastine Twitterille.

Naiset poseeraavat palvelussa pystysuorassa olevan A4-paperin kanssa niin, ettei heidän vyötärönsä näy paperin takaa.

”Antakaa minun esitellä oman vyötäröni”, kirjoittaa yksi käyttäjä, jolla ei ole vaikeuksia mukautua vaatimukseen, ettei vyötärö näy A4-paperin takaa.

Jopa Kiinan valtion viralliset organisaatiot ovat osallistuneet A4-vyötäröbuumiin. Kiinalaispoliisit poseerasivat A4-paperin kanssa, kun poliisi järjesti tiedotustilaisuuden siitä, miten varkauksia ja humalassa ajoa pyritään vähentämään.

Kommunistisen puolueen johtava äänenkannattaja, sanomalehti Kansan Päivälehti määritteli villityksen ”kuntoiluhaasteeksi” Twitter-päivityksessään.

Sosiaalisen median käyttäjät ympäri maailmaa ovat arvostelleet villitystä kovin sanoin.

”Olet kaunis riippumatta siitä, onko sinulla A4-vartalo vai ei. Vartalosi on ainutlaatuinen, älä ota omituisia vaatimuksia käyttöön”, eräs kirjoitti.

Instagramissa ja Twitterissä monet ovat tehneet pilaa A4-kampanjasta hastagilla #A4WaistChallenge. Jotkut ovat teipanneet useamman A4-paperin vierekkäin ja kirjoittamalla kuvan yhteyteen positiivista vartalostaan. Jotkut ovat puolestaan poseeranneet laittamalla A4-paperin vaakasuoraan.

Kiinalainen feministiaktivisti Xiao Meili, nimitti A4-vartalovillitystä ”äärimmäisen tylsäksi”.

Meili käveli taannoin 2 000 kilometriä Pekingistä Guangzhouhun saadakseen julkisuutta naisten kokemalle seksuaaliselle väkivallalle.

”Joistakin kilvoitteluista tulee suosittuja, koska useilla kiinalaisilla on puutteelliset tiedot sukupuolikysymyksistä. Suosio johtuu myös siitä, että kauneusvaatimukset ovat hyvin, hyvin samanlaisia”, hän Xiao selitti.

”Kaikki ovat hyvin taikauskoisia miettiessään, missä kulmassa poskipäiden pitäisi olla, kuinka korkean nenän tulisi olla tai kuinka pitkä silmien välisi tulla olla. Ihmiset ajattelevat, että kauneus on mitattavissa”, Xiao sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat