Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehti: Poliisi on pidättänyt toisen Brysselin metroiskusta epäiltynä

Myös Saksassa kaksi henkilöä on pidätetty epäiltyinä yhteyksistä Brysselin terroristeihin.

Ulkomaat
 
AFP
Khalid (vas.) ja Brahim (oik.) el-Bakraoui.
Khalid (vas.) ja Brahim (oik.) el-Bakraoui. Kuva: AFP

Belgian poliisi on pidättänyt miehen, joka näkyy valvontakameran kuvassa metroon itsemurhaiskun tehneen Khalid el-Bakraouin vieressä. DeStandaard-lehden uutisesta kertoo Reuters.

Syyttäjänvirasto ei vahvistanut lehdelle pidätystä, mutta lehden tietojen mukaan pidätys tehtiin sen jälkeen, kun poliisi tunnisti miehen valvontakameran kuvissa näkyväksi mieheksi. Pidätetyn nimeä ei ole kerrottu.

Khalid el-Bakraoui, 27, räjäytti itsensä ruuhkametrossa. Tuntia aiemmin Khalidin veli Brahim el-Bakraoui räjäytti pommin Brysselin kansainvälisellä lentokentällä. Metro- ja lentoasemaiskuissa kuoli ainakin 31 ihmistä ja loukkaantui 316.

Myös Belgian ranskankielinen yleisradioyhtiö RTFB uutisoi poliisin pidättäneen seitsemännen terrorismista epäillyn henkilön.

Myös Saksassa poliisi on pidättänyt kaksi henkilöä epäiltyinä yhteyksistä Brysselin terroristeihin, uutisoi Der Spiegel. Lehden mukaan toinen pidätetyistä oli saanut puhelimeensa Brysselin metroasemalla iskun tehneen miehen nimen sekä sanan fin, joka tarkoittaa ranskaksi loppua, vain minuutteja ennen iskua. Saksan viranomaiset eivät ole vahvistaneet tietoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat