Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehti: Brittiläinen lomailija hyppäsi risteilijän perässä mereen – luuli miehensä olevan kyydissä

Ulkomaat
 

Brittiläinen lomailija pelastettiin Atlantista, kun hän yritti saada uiden kiinni risteilijän, joka lähti satamasta ilman häntä, kertoo brittilehti The Telegraph.

Susan Brown, 65, ja hänen miehensä Michael Brown, 69, olivat viettämässä lomaansa Marco Polo -risteilijällä. Madeiralle päästessään pariskunta oli kuitenkin halunnut jouduttaa kotimatkaansa ostamalla lentoliput takaisin kotiin Bristoliin.

Pariskunta oli kadottanut toisensa lentokentällä, ja Susan Brown erehtyi luulemaan, että hänen miehensä oli muuttanut mielensä Britanniaan lentämisestä. Poliisin mukaan Susan kertoi hypänneensä veteen ja yrittäneensä saada risteilijän kiinni, koska hän epäili miehensä olevan sen kyydissä.

Poliisi on vahvistanut, että Michael ei palannut Marco Poloon, sillä hän oli yhä yrittänyt lentokentällä selvittää EasyJetin kanssa lentoaan takaisin Britanniaan.

Susania hoidettiin maanantaina psykiatrisessa yksikössä sen jälkeen, kun hän oli saanut hoitoa pitkälle edenneen hypotermian vuoksi.

”Hän oli erittäin onnekas selviytyessään. Hän oli vedessä yli kolme tuntia ja kärsi hypotermiasta, kun kalastajat pelastivat hänet merestä avunhuutoja kuullessaan noin 12.20 sunnuntaina”, kertoo paikallisen merenkulun poliisin komentaja Felix Marques.

Marco Polo -risteilyalusta operoivan Cruise & Maritime Voyagesin mukaan pariskunta oli päättänyt selvittämättömästä syystä matkan loppusuoralla lentää Funchalista Bristoliin. Matkanjärjestäjän tietojen mukaan Michael Brown palasi lentäen Britanniaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat