Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän puolustusministeriö tilaamassa 10 000 mitalia Syyrian operaatioon osallistuneille

Asiasta kertoo muun muassa venäläinen uutistoimisto Interfax. Tarjouspyyntö on julkaistu valtion yhteisessä ostojärjestelmässä.

Ulkomaat
 

Venäjän puolustusministeriö on jättänyt tarjouspyynnön yli 10 000 mitalista, jotka jaetaan Syyrian sotilasoperaatioon osallistuneille.

Asiasta kertoo muun muassa venäläinen uutistoimisto Interfax. Tarjouspyyntö on julkaistu valtion yhteisessä ostojärjestelmässä.

Venäjä aloitti operaationsa Syyriassa viime syyskuussa. Operaation kohteena olivat virallisesti ääri-islamistiset terroristijärjestöt, mutta ainakin alkuun kohteiksi joutuivat muutkin Syyrian presidentin Bashar al-Assadin vastustajat.

Viime aikoina Venäjä on kuitenkin keskittynyt terroristijärjestö Isisin pommittamiseen. Venäjän operaatio auttoi Syyrian armeijaa valtaamaan muinaisen Palmyran Isisiltä viikonloppuna.

Operaatio myös vahvisti al-Assadin asemaa muutenkin ja hänen joukkonsa etenivät muuallakin Syyriassa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti aiemmin maaliskuussa, että Venäjä aloittaa joukkojensa vetämisen Syyriasta. Hän on kuitenkin ilmoittanut, ettei kaikkia joukkoja vedetä ja operaatio jatkuu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat