Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin aborttilausunnot kuohuttavat – vaati rangaistusta raskauden keskeyttämisestä

Presidenttiehdokas sanoi ensin, että naisia tulisi rangaista abortista, mutta nimesi sitten vastuulliseksi lääkärit.

Ulkomaat
 
HS–Reuters
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Tällainen mies on presidentiksi haluava Donald Trump
Yhdysvaltojen presidentiksi haluava miljardööri Donald Trump on möläyttelijä, joka on suututtanut monet. Suorapuheisuudestaan huolimatta noin neljäsosa republikaanisen puolueen kannattajista haluaa hänet presidenttiehdokkaakseen.

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump aiheutti keskiviikkona kohua aborttilausunnoillaan, joita hän myöhemmin korjaili.

Trump sanoi MSNBC:n haastattelussa, että naisia, jotka päätyvät aborttiin, tulisi rangaista. Lausunto herätti kovaa arvostelua.

Sittemmin hän korjaili lausuntoaan ja totesi, että aborttiasiaa pitäisi käsitellä kussakin osavaltiossa. Myöhemmin Trump vielä lisäsi, että vastuullisina tulisikin pitää abortin tehneitä lääkäreitä ja että nainen on uhri, kuten myös sikiö tämän kohdussa.

Trump ei täsmentänyt, minkälaista rangaistusta hän alun perin oli naisille abortista kaavaillut. Hän on saanut jo aiemmin kritiikkiä lausunnoistaan, joiden on katsottu loukkaavan naisia ja vähemmistöryhmiä.

”Tietenkään naisia ei pitäisi rangaista”, kilpaileva republikaaniehdokas John Kasich sanoi keskiviikkona. Hän sanoi silti vastustavansa aborttia muissa kuin raiskauksen kaltaisissa erityistapauksissa.

”Juuri kun ajatteli, ettei voisi mennä pahemmaksi”, kommentoi demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton Twitterissä Trumpin aborttilausuntoja.

Abortti on ollut laillinen Yhdysvalloissa vuodesta 1973.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat