Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ylikulkusillan romahtaminen tappoi ainakin 20 Intian Kolkatassa

Onnettomuus on viimeisin osa Intiassa viime vuosina sattuneiden rakennusonnettomuuksien tiheää sarjaa.

Ulkomaat
 
RUPAK DE CHOWDHURI
Ylikulkusillan romahtaminen johti ainakin 20 ihmisen kuolemaan Intian Kolkatassa.
Ylikulkusillan romahtaminen johti ainakin 20 ihmisen kuolemaan Intian Kolkatassa. Kuva: RUPAK DE CHOWDHURI

Ainakin 20 ihmistä kuoli Intiassa torstaina, kun sadan metrin pituinen osa rakenteilla olevasta ylikulkusillasta romahti ihmisten ja autojen päälle. Lähes sadan ihmisen epäillään loukkaantuneen.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan onnettomuuspaikka sijaitsee aivan kapeista kujistaan ja tiheästä asutuksestaan tunnetun Girish Parkin asuinalueen vieressä. Kaaoksen vuoksi ambulanssien on ollut vaikea päästä onnettomuuspaikalle.

Uutistoimisto AFP:n mukaan sadat ihmiset yrittävät edelleen pelastaa metalli- ja betoniromun alle loukkuun jääneitä. Monet loukkaantuneet ovat kriittisessä tilassa.

Kahden kilometrin pituisen ylikulkusillan rakennustyöt alkoivat jo vuonna 2009. Alunperin sillan rakentamisen piti kestää vain puolitoista vuotta, mutta valmistuminen on siirtynyt jatkuvasti eteenpäin.

Kolkatassa torstaina sattunut onnettomuus on viimeisin osa Intiassa viime vuosina sattuneiden rakennusonnettomuuksien tiheää sarjaa. Onnettomuuksien uskotaan johtuvan turvallisuusmääräysten huonosta noudattamisesta ja huonolaatuisista rakennusmateriaaleista.

Vuoden 2015 elokuussa rakennuksen romahtaminen tappoi Mumbaissa 11 ihmistä. Saman vuoden heinäkuussa kuoli viisi, kun neljä kerroksinen rakennus romahti Delhissä. Kesäkuussa 2014 rakennusten sortumiset tappoivat 60 ihmistä Chennaissa ja kymmenen Delhissä. Huhtikuussa 2013 kuoli 74, kun tornitalo romahti Mumbaissa.

RUPAK DE CHOWDHURI
Pelastustyöt jatkuivat torstain ja perjantain välisenä yönä. Kuolleiden määrä voi vielä nousta huomattavasti.
Pelastustyöt jatkuivat torstain ja perjantain välisenä yönä. Kuolleiden määrä voi vielä nousta huomattavasti.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat