Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kyproslaiset lehdet: Egyptiläinen konekaappaaja oli pahoinpidellyt perhettään

Tiistaina lentokoneen kaapanneen egyptiläismiehen vaimo kertoi kyproslaisen Politis-lehden haastattelussa, että kaappari oli ”vaarallinen ja arvaamaton” aviomies.

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

Tiistaina Egyptissä lentokoneen kaapannut egyptiläinen Seif Eldin Mustafa oli ex-vaimon mukaan väkivaltainen ja arvaamaton aviomies. Mustafa kaappasi Egyptin Aleksandriasta Kairoon matkalla olleen lentokoneen ja pakotti sen laskeutumaan Kyproksen Larnakaan. Hän kertoi kantavansa räjähdevyötä, mikä osoittautui myöhemmin valheeksi.

Tiistaina julkisuudessa kerrottiin, että kaappauksen motiivi olisi mahdollisesti ollut Mustafan halu keskustella vaimonsa kanssa. Mustafa oli viranomaislähteiden mukaan vaatinut saada puhua entisen vaimonsa kanssa.

Hän esitti kaiken kaikkiaan varsin sekavia vaatimuksia ja hänen mielenterveyttään kuvattiin epävakaaksi.

Ex-vaimo Marina Paraschos kertoi torstaina kahden kyproslaisen lehden haastatteluissa, että pariskunta oli eronnut jo 25 vuotta sitten vain viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Pariskunta ei ollut eron jälkeen ollut juuri tekemisissä toistensa kanssa.

Paraschoksen mukaan Mustafa pahoinpiteli ja uhkaili perhettään liiton aikana. Pariskunnalla oli neljä lasta, joista yksi tytär kuoli autokolarissa 14 vuotta sitten 17-vuotiaana. Mustafa oli ex-vaimon mukaan tapahtuneen suhteen välinpitämätön, eikä saapunut tyttärensä hautajaisiin.

Paraschos halusi tulla julkisuuteen, koska kaappauksen motiiviksi kuvattiin tiistaina julkisuudessa ”rakkaustarinaa”. Kyproksen presidentti Nikos Anastasiades kertoi tiistaina tiedotustilaisuudessa kaappauksen motiiveista, että ”kaiken takana on nainen”.

Paraschoksen haastatteluista kertoi sanomalehti New York Times.

Kyproksen hallinnon tiedottaja kertoi sanomalehti Guardianille, että Mustafa on vuosien varrella karkoitettu kolme kertaa Kyprokselta, tämän yritettyä häiritä ex-vaimoaan. Ainakin kerran hän on tullut maahan väärennetyllä passilla.

New York Timesin mukaan Mustafalla on Egyptissä pitkä rikosrekisteri. Hänet tuomittiin vuonna 2010 petoksesta ja väärennöksistä vankeuteen. Hän on Egyptin viranomaisten mukaan paraikaa etsintäkuulutettuna uusista petoksista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat