Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Ehkä aiheutin ongelmia”

Ulkomaat
 
Helsingin Sanomat

”Jonkinlainen rangaistus

täytyy olla.”

Yhdysvaltain republikaanipuolueen presidenttiehdokas Donald Trump sanoi keskiviikkona tv-haastattelussa, että raskautensa keskeyttäville naisille pitäisi koitua rangaistus, jos abortti kielletään Yhdysvalloissa.

”He veivät minut sinne vahvistamaan, että se oli hänen äänensä. On valheellista puhetta sanoa, että minut vietiin puhumaan Seifin kanssa, koska hän vaati niin kirjeessään.”

Egyptiläisen lentokoneen Kyprokselle kaapanneen Seif al-Din Mohamed Mostafa kyproslainen ex-vaimo Marina Paraschou. Hänen mukaansa mies oli avioliiton aikana väkivaltainen ja median antama kuva miehestä romantikkona on väärä.

”En tiedä, ehkä

aiheutin ongelmia.”

Teini-ikäinen indonesialainen Deden sanoi Reutersin toimittajalle tämän kysyessä, miksi poika on kahlittu vasemmasta kädestään puuhun. Isän mukaan mielenterveysongelmista kärsivä poika varasteli ja asetti perheen kiusalliseen tilanteeseen. Indonesiassa ainakin 20 000 mielenterveysongelmaista on kahleissa tai häkeissä, yleensä perheen päätöksestä. Hallitus yrittää päästä laittomasta käytännöstä eroon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat