Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvaltalaisen Rhode Islandin mainosvideota kuvattiin Islannissa – markkinointijohtaja erosi

Rhode Islandin turisteille suuntaama mainosvideo vedettiin nopeasti takaisin, kun virkamiehet huomasivat yhden kohtauksen olleen kuvattu Islannissa.

Ulkomaat
 
Kuvakaappaus mainosvideolta.
Kuvakaappaus mainosvideolta.

Yhdysvaltain pienimmän osavaltion Rhode Islandin markkinointikampanja sai nolon kolhun, kun sen tuoreella videolla huomattiin omituinen virhe: yksi videon kohtauksista olikin kuvattu jäätiköistään ja tulivuoristaan tunnetussa Islannissa, kertoo uutissivusto CNN.

Osavaltion markkinointijohtaja joutui eroamaan kohun takia perjantaina, kertoo uutistoimisto Reuters.

Rhode Islandin virallisilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa julkaistun videon on raportoitu olevan osa viiden miljoonan dollarin turismikampanjaa, joka on rakennettu osavaltion uuden sloganin ”viileämpi ja lämpimämpi” ympärille.

Mainosvideo vedettiin kuitenkin nopeasti takaisin, kun hämmentyneet virkamiehet huomasivat yhden kohtauksen olleen kuvattu Islannissa.

Ennen takaisinvetoa Rhode Islandin kuvernööri Gina Raimondo ehti kuitenkin jakaa epäonnisen videon Twitter-tilillään.

”Kuvittele paikka, joka tuntuu kodilta, mutta on tarpeeksi ainutlaatuinen, jotta sinulla ei ole koskaan tylsää”, toteaa kertoja videolla samalla kun rullalautailija ohittaa Reykjavikin Harpa -konserttisalin.

Videon tilannut The Rhode Island Commerce Corporation kuvailee Islannin esiintymistä mainosfilmillä ”vilpittömäksi virheeksi”.

The Providence Journal -lehden mukaan videon teki paikallinen mainostoimisto IndieWhip, joka pyysi anteeksi virhettään ja lupasi korjata asian osana 20 000 dollarin tuotantohintaan.

Mainostoimiston mukaan videolla esiintyvä rullalautailija oli sentään kotoisin Rhode Islandilta.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Rhode Island aikoo vaatia takaisin 120 000 dollaria, jotka se käytti kaikkinensa videokampanjaan.

”On mahdotonta hyväksyä, kuinka monta virhettä tällä mainosvideolla tehtiin. Videon tekijöiden on otettava vastuu, koska Rhode Islandin asukkaat ansaitsevat parempaa, veronmaksajat ansaitsevat parempaa”, totesi kuvernööri Raimondo toimittajille perjantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat