Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuollut delfiini löytyi puistosta Madridissa, 300 kilometrin päässä merestä

Poliisi epäilee, että tapaus liittyy eläinten laittomaan myyntiin ja salakuljetukseen.

Ulkomaat
 
Kuvakaappaus sanomalehti El Mundon uutisesta, jossa julkaistiin Madridin poliisin välittämä kuva kanaverkkoon kääritystä kuolleesta delfiinistä.
Kuvakaappaus sanomalehti El Mundon uutisesta, jossa julkaistiin Madridin poliisin välittämä kuva kanaverkkoon kääritystä kuolleesta delfiinistä.

Mäyräkoira johdatti omistajansa uskomattoman löydön äärelle Madridissa viime tiistaina, kertovat espanjalaislehdet.

Vahvasti löyhkännyt raato pilkisti vain osittain maan alta Casa de Campon puistossa keskustan länsipuolella. Löytäjä luuli sitä ensin kuolleeksi koiraksi, ehkä vinttikoiraksi, koska leukaluu ja hammasrivistö olivat niin pitkät. Eläin osoittautui kuitenkin kanaverkkoon käärityksi, puolitoista metriä pitkäksi nuoreksi delfiiniksi, joka oli kuollut kuukausia sitten, kertoo sanomalehti El País.

Erikoinen uutinen sai espanjalaismedian arvailemaan, miten delfiini voi päätyä suurkaupungin keskelle, kun lähimpään merenrantaan on noin 300 kilometriä. Poliisi epäilee, että tapaus liittyy eläinten laittomaan myyntiin ja salakuljetukseen. Madridin akvaariossa aivan löytöpaikan lähistöllä pidetään delfiinejä, mutta Espanjan eläintarhat ovat vahvistaneet, että eläin ei ole peräisin mistään niistä.

Delfiinin ruumis oli niin huonossa kunnossa, että tutkijat eivät pystyneet ainakaan heti määrittämään sen tarkkaa lajia. Pitkän kuonon perusteella on mahdollista, että kyseessä on jonkinlainen jokidelfiini. Siinä tapauksessa se voi olla peräisin todella kaukaa, mahdollisesti Amazonjoesta Etelä-Amerikasta tai Gangesjoesta Aasiasta.

Laittomasti kaupattavat elävät ja kuolleet eläimet eivät ole tavattomia löytöjä Madridin poliisille.

Viime vuonna eräästä eläinkaupasta löytyi laittomasti myytäväksi tuotu leijonanpoikanen. Sanomalehti La Vanguardian mukaan leijonasta teki ilmoituksen naapuri, joka oli kuullut eläimen karjuvan ja nähnyt sen kurkistavan ulos avoimesta ikkunasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat