Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mitä pakolaiskriisistä pitäisi ajatella? Suuri pakolaiskeskustelu HSTV:ssä

Muun muassa Turkin ja EU:n pakolaissopimuksesta keskustelemassa ovat Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula, akatemiaprofessori Martti Koskenniemi, suurlähettiläs Pekka Hyvönen ja kokoomuksen kansanedustaja Antti Häkkänen.

Ulkomaat
 
Rio Gandara / HS
Vapaaehtoiset olivat vastassa Kreikan Lesboksella, kun pakolaiset saapuivat Turkista Kreikkaan maaliskuussa.
Vapaaehtoiset olivat vastassa Kreikan Lesboksella, kun pakolaiset saapuivat Turkista Kreikkaan maaliskuussa. Kuva: Rio Gandara / HS

Punaisen Ristin kansainvälinen komitea arvosteli äskettäin harvinaisen kovasanaisesti Euroopan unionin ja Turkin uutta pakolaissopimusta.

Lisäksi joukko ihmisoikeusjärjestöjä on syyttänyt unionia lehmänkaupoista Turkin kanssa, joka ei kunnioita ihmisoikeuksia.

Turhautuneet pakolaiset ovat ottaneet Kreikan Lesboksella yhteen poliisin kanssa. Lääkärit ilman rajoja -järjestö sekä YK ovat lähteneet leireistä protestina pakolaisten kohtelulle.

Tästä huolimatta ensimmäiset palautukset Turkkiin alkoivat maanantaina.

Miten tähän päädyttiin? Mitä Turkki–EU-sopimuksesta pitäisi ajatella? Onko Geneven sopimus kuopattu? Entä miltä näyttää EU:n tulevaisuus?

Näihin ja muihin kysymyksiin vastataan HSTV:n suuressa pakolaiskriisikeskustelussa tänään keskiviikkona. Suora lähetys alkaa kello 18 ja kestää niin pitkään, että asioista on saatu selko. Keskustelua voi seurata osoitteessa www.hs.fi/hstv/.

Studiossa ovat Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula, akatemiaprofessori Martti Koskenniemi, suurlähettiläs Pekka Hyvönen ja kokoomuksen kansanedustaja Antti Häkkänen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat