Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

IPhonen salauksen murto herätti vastareaktion: WhatsApp tehosti viestien salausta yli miljardille käyttäjälle

Yhtiö lupaa, ettei kukaan ulkopuolinen pääse lukemaan yksityisviestiä.

Ulkomaat
 
Dado Ruvic / Reuters
Facebook osti viestipalvelu WhatsAppin 2014.
Facebook osti viestipalvelu WhatsAppin 2014. Kuva: Dado Ruvic / Reuters

Facebook ilmoitti tiistaina tehostaneensa WhatsApp-palvelun viestien salausta vastareaktiona Yhdysvaltojen liittovaltion poliisin FBI:n vaatimuksille iPhone-matkapuhelinten salauksen murtamisesta.

”Idea on yksinkertainen. Kun lähetät viestin, ainoa joka sen voi nähdä on joko henkilö tai ryhmä, jollet olet viestin lähettänyt, eikä kukaan muu. Eivät verkkorikolliset, hakkerit tai sortohallinnot, emme edes me”, WhatsApp kertoi blogissaan.

Uusi salaustekniikkaa tarkoittaa sitä, ettei WhatsApp pystyisi lukemaan viestejä, vaikka urkintaan olisi tuomioistuimen lupa.

Aiemmin tänä vuonna FBI vaati matkapuhelinvalmistaja Applea murtamaan joukkosurmaan liittyvän puhelimen suojauksen. Apple kieltäytyi pyynnöstä, ja asiaa käsiteltiin amerikkalaisessa oikeudessa. Lopulta FBI onnistui murtamaan suojauksen israelilaisen yhtiön avulla.

WhatsApp on matkapuhelimiin asennettava viestipalvelu, jolla on maailmassa yli miljardi käyttäjää. Sen avulla voi välittää viestien lisäksi esimerkiksi kuvia, videoita ja paikkatietoja. Facebook osti WhatsAppin vuonna 2014.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat