Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syyrian media: Isis käytti sinappikaasua

Jihadistijärjestö ampui Syyrian joukkoja raketeilla, jotka oli ladattu kemiallisilla aseilla, Syyrian valtionmedia kertoo.

Ulkomaat
 

Jihadistijärjestö Isis on käyttänyt kemiallista asetta hyökkäyksessä Syyrian armeijan joukkoja vastaan, Syyrian valtiollinen media kertoi maanantaina uutistoimisto Reutersin mukaan.

Syyrialaismedian mukaan Isis käytti sinappikaasua hyökkäyksessä sotilaslentokentälle Deir ez-Zorin maakunnassa.

”Terroristit ampuivat raketteja, joissa oli sinappikaasua”, Syyrian viranomaiset tiedottivat valtiollisella Ikhbariyah-televisiokanavalla.

Tietoja ei ole voitu vahvistaa muista lähteistä. Syyrian media ei kertonut tarkempia yksityiskohtia iskusta tai uhrien määrästä.

Deir ez-Zorin kaupungin eteläpuolella sijaitseva lentokenttä on Syyrian hallituksen joukkojen hallinnassa. Valtaosa kaupungista on Isisin käsissä.

Deir ez-Zor on strategisesti tärkeä kaupunki, sillä sen kautta kulkee yhteys Isisin keskuskaupungin Raqqan ja järjestön Irakissa olevien joukkojen välillä.

Isis on käyttänyt aiemmin sinappikaasua Irakissa kurdijoukkoja vastaan. Viime kuussa Isis pommitti irakilaista Tazin kylää raketeilla, joissa oli sinappikaasua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat