Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi otti viisi kiinni kuulusteltavaksi Keralan ilotulitusturmasta – kuolleita yli sata

Ulkomaat
 
Ainakin 100 ihmistä kuollut temppelipalossa Intiassa
Ainakin 100 ihmistä kuollut temppelipalossa Intiassa
Ainakin 100 ihmistä on kuollut ja noin 300 loukkaantunut temppelipalossa, joka sattui eteläisessä Intiassa Keralan maakunnassa sunnuntain vastaisena yönä, kertovat viranomaiset. Kuva Reuters.

Poliisi selvittää viiden kiinni otetun ihmisen osuutta räjähdysmäiseen tulipaloon, joka tappoi yli sata ja haavoitti satoja Keralan osavaltiossa Intiassa sunnuntain vastaisena yönä.

”Kyse ei ole virallisista pidätyksistä. Vasta kuulusteltuamme heitä tiedämme heidän osallisuudestaan ja jatkamme sen mukaan”, Kollamin alueen poliisipäällikkö P. Prakash kertoi puhelimitse uutistoimisto AFP:lle.

Ihmisiä oli saapunut temppelille tuhatmäärin seuraamaan hindujen uudenvuodenjuhlaa ja siihen kuuluvaa ilotulitusesitystä. Räjähdysmäisen palon epäillään alkaneen kipinästä, joka lensi esityksen aikana ilotulitteiden säilytyspaikkaan.

Silminnäkijöiden mukaan räjähdys oli niin voimakas, että sen seurauksena betonilaattoja sinkoutui talojen rakenteista kohti ihmisiä.

Viranomaisten mukaan temppeli järjesti ilotulitusesityksen, vaikka siltä oli evätty siihen tarvittava lupa turvallisuushuolien vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat