Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin tytär nousi puolustamaan isäänsä

Trump itse puhui perheensä haastattelussa CNN:llä muun muassa Twitter-käytöksestään ja tulevista linjapuheistaan.

Ulkomaat
 
CARLO ALLEGRI / Reuters
Donald Trumpin tytär Ivanka isänsä kampanjatilaisuudessa viikko sitten Long Islandin Bethpagessa.
Donald Trumpin tytär Ivanka isänsä kampanjatilaisuudessa viikko sitten Long Islandin Bethpagessa. Kuva: CARLO ALLEGRI / Reuters

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa pyrkivä miljardööri Donald Trump on tullut tunnetuksi loukkaavista puheistaan, jotka ovat kohdistuneet usein naisiin ja jopa heidän ulkonäköönsä.

Tiistaina Trumpin vanhin tytär nousi puolustamaan isäänsä. Ivanka Trump, 34, sanoi CNN:n haastattelussa, ettei hän suostu ajattelemaan isäänsä naistenvihaajana.

”Olen saanut todistaa koko elämäni ajan monien mahtavien naispuolisten roolimallien pääsyä korkeimpiin johtotehtäviin Trump-konsernissa. Koko teollisuudenala on ollut ja on edelleen miesvaltainen, mutta hän palkkasi naisia ja antoi heille ylennyksiä jo uransa alkuvaiheessa”, hän kertoi The New York Timesin mukaan.

Ivanka Trump kertoi Donald-isänsä suhtautumisen naisiin näkyvän myös siinä, miten tämä on rohkaissut häntä ja toista tytärtä Tiffanya, 22, elämässä.

”Hän on sanonut, ettei mikään ole minulle mahdotonta, jos paneudun asioihin ja tunnen niihin syvää intohimoa. En usko, että se on viesti, jonka isä antaisi tyttärelleen, jos hän ei uskoisi tällä olevan mahdollisuutta päästä samaan kuin veljillään”, Ivanka Trump arvioi.

”Minulle hänen tekonsa merkitsevät enemmän kuin monien sukupuolten tasa-arvoa korostavien poliitikkojen puheet, jotka eivät näy heidän käytännön toimissaan.”

CNN:n haastattelussa oli paikalla Donald Trumpin lähes koko nykyinen perhe: Trump itse, hänen vaimonsa Melania sekä lapset Donald Jr., 38, Ivanka, Eric, 32, ja Tiffany. Poissa oli ainoastaan nuorin poika Barron, 10.

Donald Trumpilta kysyttiin muun muassa hänen Twitter-viesteistään, jotka ovat nostattaneet usein hälyn.

”Twiittini ovat kunnossa. Uudelleentwiittaukset ovat joskus hieman hataria”, Trump sanoi. Hiljattain hän on välittänyt Twitter-seuraajilleen muun muassa toisen republikaaniehdokkaan Ted Cruzin vaimoa pilkkaavan viestin ja Italiaa 1900-luvun alkupuolella hallinneen diktaattorin Benito Mussolinin aforismin.

Trump kertoi myös olevansa aina itse twiittiensä takana. Tosin hän saattaa päivisin sanella ne toimistonsa työntekijöille.

Vaimo Melania sanoi jo hyväksyvänsä miehensä Twitter-käyttäytymisen. ”Hän on aikuinen ja tietää seuraukset.”

Trump lupasi myös pitää lähiaikoina useita linjapuheita, joissa käsitellään muun muassa yhtenäisyyttä.

”Se ei ehkä ole varsinainen linjanveto, mutta haluan puhua republikaanipuolueen yhtenäisyydestä, koska pidän sitä hyvin tärkeänä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat