Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehtitieto: Trumpin kampanjapäällikkö välttää syytteen pahoinpitelystä

Floridalainen syyttäjä päätti olla ajamatta syytettä Lewandowskia vastaan.

Ulkomaat
 
JIM YOUNG / reuters
Corey Lewandowski on Donald Trumpin kampanjapäällikkö.
Corey Lewandowski on Donald Trumpin kampanjapäällikkö. Kuva: JIM YOUNG / reuters

Floridalainen syyttäjä on päättänyt olla nostamatta syytettä pahoinpitelystä Corey Lewandowskia vastaan, kertoo yhdysvaltalainen Politico-lehti. Lewandowski on Yhdysvalloissa republikaanisen puolueen presidenttiehdokkuutta tavoittelevan Donald Trumpin kampanjapäällikkö.

Lewandowskin on kerrottu tarttuneen maaliskuisessa vaalitilaisuudessa kovakouraisesti toimittaja Michelle Fieldsiä kädestä. Fields teki asiasta rikosilmoituksen. Ilmoituksen mukaan kädestä tarttunut Lewandowski siirsi Fiedsin pois Trumpin tieltä. Fieldsin mukaan tarttumisesta jäi käteen mustelmia.

Politico-lehden lähteiden mukaan on edelleen mahdollista, että Fields ajaa Lewandowskia vastaan kunnianloukkaussyytettä.

Syytteen nostamista harkitsevan syyttäjän on arvioita paitsi sitä, tapahtuiko rikos, myös sitä, minkä kannan floridalainen jury ottaisi asiaan.

Politico lehden mukaan monet juristit ovat sitä mieltä, etteivät juryn jäsenet katsoisi tapausta pahoinpitelyksi, vaikka se Floridan lain mukaan sellaiseksi kävisi. Floridan lain mukaan pahoinpitely tapahtuu, kun ihmistä kosketetaan tavalla, jota tämä ei toivo.

”Jos ihmisiä pyytää kuvailemaan pahoinpitelyä, tämä ei varmasti vastaisi sitä. Ei vammoja, ei vahinkoja, ei mitään”, sanoi kokenut lakimies David Oscar Markus Politicossa.

”Ei kaiken vähäisen vuorovaikutuksen tarvitse päätyä oikeuteen.” Markuksen mukaan vaalikeskustelujen pohjalta Jeb Bushilla olisi paremmat perusteet pahoinpitelysyytteelle Trumpia vastaan kuin Fieldsillä Lewandowskia vastaan käteentarttumistapauksen nojalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat