Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Putin vastasi jälleen kansan kysymyksiin: ”Kumman pelastaisit, jos Ukrainan ja Turkin presidentit olisivat hukkumassa nenäsi edessä?”

Ulkomaat
 
SPUTNIK
Vladimir Putin vastaili kysymyksiin Kuuma linja -ohjelmassa.
Vladimir Putin vastaili kysymyksiin Kuuma linja -ohjelmassa. Kuva: SPUTNIK

Pietari. Venäjän presidentti Vladimir Putin vastasi torstaina vuotuisessa Kuuma linja -ohjelmassaan yleisökysymykseen ex-vaimonsa uudesta avioliitosta vakuuttamalla, että entisten puolisoiden välit ovat kunnossa.

Putin ja hänen vaimonsa Ljudmila ilmoittivat erostaan kaksi vuotta sitten. Viime vuonna Ljudmila Putinan o.s. Škrebneva, 58, huhuttiin menneen uusiin naimisiin 37-vuotiaan kommunikaatiokeskuksen johtajan Artur Otšeretnyin kanssa.

"Meillä on Ljudmila Aleksandrovnan kanssa oikein hyvät välit", Putin kommentoi kysymystä. "Hänellä on kaikki kunnossa ja niin on minullakin."

Jatkokysymykseen siitä, koska Venäjä saa uuden "ensimmäisen naisen", Putin ei vastannut.

Putinilta kysyttiin myös niin sanottujen Panama-paperien paljastuksista, joiden mukaan hänen ystäväpiirinsä on käärinyt omiin taskuihinsa ainakin kaksi miljardia dollaria veroparatiisijärjestelyillä.

Kohun keskiössä on ollut Putinin pietarilainen nuoruuden ystävä, sellisti Sergei Roldugin, joka on ollut mukana liiketoimissa.

Putin syytti länttä ajojahdista.

”Heille ei voi pälkähtää päähän, että Sergei Pavlovitš Roldugin, josta on puhe, voisi ajatella käyttävänsä kaikki rahat musiikki-instrumenttien ostamiseen”, Putin kommentoi ja lisäsi veroparatiisitutkimusten tekijöiden olevan täysin hakoteillä.

Venäjän presidentin kysymys-vastaus-ohjelma lähetettiin 14. kerran televisioituna Venäjän valtiollisilla tv-kanavilla. Talouskysymykset olivat keskeisellä sijalla yleisön valitellessa hintojen nousua. Putinin mukaan ”ruuan hinnannousu on väliaikainen ilmiö”.

Ulkopolitiikasta puhuessaan presidentti käytti maltillisia äänenpainoja. Häneltä kysyttiin muun muassa, kumman hän pelastaisi, jos sekä Ukrainan presidentti Petro Porošenko että Turkin presidentti Receep Tayyip Erdogan olisivat hukkumassa hänen nenänsä edessä.

”Jos joku on päättänyt hukuttautua, häntä on myöhäistä pelastaa”, Putin vastasi. ”Mutta olemme tietysti valmiita ojentamaan auttavan käden, ystävän käden kenelle tahansa kumppanillemme, joka itse apua haluaa.”  

Venäjän presidentin kysymys-vastaus-ohjelma lähetettiin 14. kerran televisioituna Venäjän valtiollisilla tv-kanavilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat