Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lähes yhdeksän kymmenestä ranskalaisesta pitää presidentti François Hollandea huonona johtajana

Kyselytulokset julkistettiin torstaina, jolloin presidentti osallistuu rajuksi ennakoituun tv-väittelyyn.

Ulkomaat
 
PHILIPPE WOJAZER / Reuters
Ranskan presidentti François Hollande osallistui kokoukseen keskiviikkona Pariisin Élysée-palatsissa.
Ranskan presidentti François Hollande osallistui kokoukseen keskiviikkona Pariisin Élysée-palatsissa. Kuva: PHILIPPE WOJAZER / Reuters

Lähes yhdeksän kymmenestä ranskalaisesta katsoo presidentti François Hollanden epäonnistuneen tehtävissään, kertoo uutistoimisto AFP.

Murskatuomio tuli ilmi torstaina, kun uutiskanava BFMTV julkisti teettämänsä kyselyn, jonka mukaan 87 prosenttia vastanneista suhtautui Hollanden neljään vuoteen presidenttinä kielteisesti.

Edes hänen oman sosialistipuolueensa kannattajien arviota ei voi pitää mairittelevana: 69 prosenttia on samoilla linjoilla Hollanden epäonnistumisesta.

Niin ikään torstaina julki tulleen Le Parisien -lehden kyselyn mukaan kolme neljäsosaa ranskalaisista toivoo Hollanden hylkäävän haaveet jatkokaudesta presidenttinä ja tekevän viisivuotisen kautensa jälkeen tilaa muille vasemmiston ehdokkaille.

Torstai-iltana Hollandelle on tiedossa lisää hiillostusta, kun hän osallistuu France 2 -kanavan järjestämään televisiokeskusteluun.

Studioon saapuu kolmen toimittajan lisäksi neljä ranskalaista äänestäjää: yritysjohtaja, Syyriaan lähteneen jihadistipojan äiti, vasemmistolaista blogia pitävä liikealan opiskelija ja maahanmuuttovastaista Kansallinen rintama -puoluetta kannattava linja-autonkuljettaja.

Myös yrityspuolelta on odotettavissa höykytystä, sillä Hollande ei ole yrityksistään huolimatta onnistunut juuri hillitsemään suurtyöttömyyttä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat