Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Putin väisti kysymyksen entisestä vaimostaan

Presidentti ja hänen vaimonsa Ljudmila ilmoittivat erostaan kaksi vuotta sitten.

Ulkomaat
 

Pietari

Venäjän presidentti Vladimir Putin vastasi torstaina vuotuisessa Kuuma linja -ohjelmassaan yleisökysymykseen entisen vaimonsa uudesta avioliitosta vakuuttamalla, että välit entiseen puolisoon ovat kunnossa.

Putin ja hänen vaimonsa Ljudmila ilmoittivat erostaan kaksi vuotta sitten. Viime vuonna Ljudmila Putinan o.s. Škrebneva, 58, huhuttiin menneen uusiin naimisiin 37-vuotiaan kommunikaatiokeskuksen johtajan Artur Otšeretnyin kanssa.

”Meillä on Ljudmila Aleksandrovnan kanssa oikein hyvät välit”, Putin kommentoi kysymystä. ”Hänellä on kaikki kunnossa, ja niin on minullakin.”

Jatkokysymykseen siitä, koska Venäjä saa uuden ”ensimmäisen naisen”, Putin ei vastannut.

Ukrainan tilannetta käsiteltiin esimerkiksi yleisökysymyksessä ”tuleeko Donbassiin taas sota?”

”Minskin sopimuksen toimeenpanossa paljon riippuu Ukrainasta”, Putin vastasi ja huomautti, ettei Ukrainalta edellytettyjä perustuslakiuudistuksia ole tehty. ”Jos meidän amerikkalaiset kumppanimme haluavat, että etenemme tätä tietä, heidän on vaikutettava kumppaneihinsa Kiovassa. Me olemme tehneet kaiken mitä pitikin.”

Putin jatkoi huomauttamalla, että ”Ukrainassa ovat olleet oligarkit vallassa ja sama meno jatkuu edelleen.” Hän ei malttanut olla letkauttamatta presidentti Porošenkon varallisuudesta ja esiintymisestä niin sanottujen Panama-papereiden sivuilla veronkiertäjän roolissa.

Talouskysymykset olivat keskeisellä sijalla yleisön valitellessa hintojen nousua. Putinin mukaan ”ruuan hinnannousu on väliaikainen ilmiö.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat