Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lehti: Teneriffalla romahtaneessa kerrostalossa kuoli yksi suomalainen

Suomalaismies oli tiettävästi vuokrannut asunnon viisi kuukautta sitten.

Ulkomaat
 
Kerrostalo sortui Teneriffan lomaparatiisissa
Kerrostalo sortui Teneriffan lomaparatiisissa
Kerrostalo sortui yllättäen kasaan suositussa aurinkolomakohteessa Los Cristianosissa Teneriffalla. Kerrostalo romahti torstaina aamupäivällä yllättäen. Osa rakennuksesta sortui ruokakaupan päälle.

Teneriffalla Los Cristianosissa torstaina romahtaneen kerrostalon raunioista on löydetty seitsemän ihmisen ruumiit, kertoo uutistoimisto AFP espanjalaisiin viranomaistietoihin viitaten.

Paikallislehti La Opinion de Tenerifen mukaan yksi kuolleista oli suomalainen.

Löydetyistä uhreista neljä on naisia ja kolme miehiä. Viranomaiset eivät lauantaina kertoneet heidän kansallisuuksiaan.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan nelikerroksisen rakennuksen yksi asunto oli vuokrattu noin 50-vuotiaalle suomalaismiehelle. Vuokranantaja on yrittänyt soittaa tälle toistuvasti, mutta ei ole saanut miestä kiinni.

Suomalainen oli vuokrannut asunnon viisi kuukautta sitten, kertoo uutistoimisto Efe.

Suomen ulkoministeriö on kertonut Madridin suurlähetystön selvittävän asiaa. Viranomaisten vahvistamaa tietoa suomalaismiehestä ei toistaiseksi ole.

Rakennuksessa asui 28 ihmistä. Pelastus- ja raivaustyöt raunioilla jatkuvat. Turvallisuussyistä neljä romahtaneen talon viereistä rakennusta on evakuoitu.

Romahduksen syy on toistaiseksi epäselvä. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli kuulunut juuri ennen sortumista kova pamaus, ja ilmassa oli ollut vahva kaasun haju.

Teneriffa on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten suurin saari ja suosittu turistikohde. Sinne matkustaa vuosittain tuhansia suomalaisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat