Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Australialaisministeri haukkui nyt Johnny Deppin näyttelijätaidot – ”Kuin koe-esiintyisi Kummisetä-elokuvaan”

”Hän tulee tuskin saamaan siitä Oscaria, sillä hän on kuin koe-esiintyisi Kummisetä-elokuvaan”, Australian maatalousministeri mollasi.

Ulkomaat
 
Reuters
Näyttelijä Johnny Depp poistumassa oikeudesta vaimonsa Amber Heardin kanssa maanantaina.
Näyttelijä Johnny Depp poistumassa oikeudesta vaimonsa Amber Heardin kanssa maanantaina. Kuva: Reuters

Australialaisministeri pilkkasi näyttelijä Johnny Deppin näyttelijäntaitoja tämän anteeksipyyntövideolla. Maatalous- ja apulaispääministeri Barnaby Joyce kommentoi Deppin taitoja tiistaina, uutistoimisto AFP kertoo.

”Hän tulee tuskin saamaan siitä Oscaria, sillä hän on kuin koe-esiintyisi Kummisetä-elokuvaan”, Joyce sanoi.

Depp julkaisi vaimonsa Amber Heardin kanssa videoidun anteeksipyyntönsä oikeudenkäynnin yhteydessä, jossa heitä syytettiin kahden lemmikkikoiransa laittomasta maahantuonnista Queenslandin osavaltioon Australiaan toukokuussa 2015.

Oikeudessa Heard myönsi vääristelleensä maahantuloilmoituksen tietoja ennen maahan saapumista. Heardin mukaan kyse oli kuitenkin väärinkäsityksestä, joka johtui siitä, ettei pariskunnan palkkaama henkilökunta ollut huolehtinut tarvittavista paperitöistä.

Pariskuntaa vastaan nostetuista syytteistä luovuttiin, mutta oikeus määräsi Heardin pysymään kaidalla tiellä vähintään kuukauden ajan. Vaatimusta tehostettiin tuhannen Australian dollarin (noin 680 euroa) uhkasakolla.

Näyttelijän haukkunutta ministeri Joycea on kiittäminen myös pariskuntaa vastaan nostetuista syytteistä. Syytteiden noston yhteydessä viime vuoden toukokuussa Joyce uhkasi, että pariskunnan kaksi terrieriä, Pistol ja Boo, lopetetaan, mikäli niitä ei passiteta oitis takaisin Yhdysvaltoihin.

"Jos annamme elokuvatähtien rikkoa lakia – vaikka he olisivat tulleet kahdesti valituksi maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi – miksi emme saman tien antaisi kaikkien tehdä niin?”, Joyce sanoi tuolloin.

Depp lennätti koirat uhkauksen jälkeen välittömästi takaisin kotiin.

Oikeudenkäynnin jälkeen maanantaina Joyce sanoi toivovansa, että pariskunnan anteeksipyyntö vahvistaisi Australian lakeja, joiden tarkoituksena on estää eläinsairauksien leviäminen maahan matkustavien eläimien mukana.

Videolla katuvainen pariskunta korostaakin lakien noudattamisen tärkeyttä.

”Australia on upea manner, jonka ainutlaatuiset kasvit, eläimet ja ihmiset ovat todellinen aarre. Niitä tulee suojella”, Depp sanoi.

Australian maatalousministeriö julkaisi videon tuoreeltaan YouTube-videopalvelussa, ja ministerin mukaan sen ovat jo nähneet miljoonat ihmiset.

”Meidän viestimme leviää juuri nyt ympäri maailmaa”, ministeri sanoi.

”Siitä tässä on kyse. Haluamme varmistaa, että pidämme päätösvallan itsellämme, suojelemme eläin- ja kasvikuntaamme, ja turvaamme niitä suojelevat lakimme”, Joyce sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat