Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viisi epäiltyä oikeistoterroristia kiinni poliisin eliittijoukon rynnäkössä Saksassa

Kiinniotettuja epäillään useista hyökkäyksistä vastaanottokeskuksiin.

Ulkomaat
 

Saksan poliisin eliittijoukko GSG 9 otti tiistaiaamuna kiinni viisi epäiltyä oikeistoterroristia, joita epäillään useista hyökkäyksistä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin. Lisäksi heitä epäillään murhayrityksestä, kertoo Spiegel Online -verkkolehti.

Poliisi rynnäköi tiistaiaamuna useisiin asuintaloihin itäisessä Saksin osavaltiossa Freitalin kaupungissa. Operaatiota ovat edeltäneet Saksan liittovaltion keskusrikospoliisin ja syyttäjän tutkimukset.

GSG 9 -ryhmä otti kiinni viisi 18–39-vuotiasta miestä ja yhden 27-vuotiaan naisen, tiedottaa Saksan liittovaltion syyttäjä. Heitä epäillään useista Freitalissa tehdyistä hyökkäyksistä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin. Poliisi nimittää heitä ”Freital-ryhmäksi”.

Ryhmän epäillään kivittäneen ja heittäneen ilotulitteita vastaanottokeskuksiin niin Freitalissa kuin myös Dresdenissä. Erilaisia ilotulitteita löytyi epäillyiltä ”kolminumeroinen” määrä. Lisäksi heitä epäillään vasemmistopuolue Die Linken puoluetoimistoon hyökkämisestä ja yhden freitalilaisen vasemmistopoliitikon auton räjäyttämisestä.

Sächsische Zeitungin mukaan ainakin kolme nyt pidätetyistä on otettu jo viime vuoden puolella kiinni ja päästetty jälleen vapaaksi. Jo aiemmin on pidätetty kaksi miestä, joiden epäillään johtaneen ryhmän toimintaa.

Rynnäkköön osallistui tiistaina 200 poliisia.

Noin 40 000 asukkaan Freitalissa kärjistyi tilanne viime heinäkuussa kun turvapaikanhakijoiden tulon vastustajat ja kannattajat joutuivat käsirysyyn.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat