Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranska vaatii lisätoimia ohjuksen laukaissutta Pohjois-Koreaa vastaan

Sukellusveneestä laukaistu ohjus lensi 30 kilometriä.

Ulkomaat
 
KCNA
Kim Jong Unin odotetaan julistavan puoluekokouksessa, että maa on voimakas sotilasmahti ja ydinasevaltio.
Kim Jong Unin odotetaan julistavan puoluekokouksessa, että maa on voimakas sotilasmahti ja ydinasevaltio. Kuva: KCNA

Ranska vaatii Euroopan unionia ottamaan käyttöön lisää pakotteita Pohjois-Koreaa vastaan, kertoo uutistoimisto Reuters. Pohjois-Korea laukaisi lauantaina itärannikollaan ohjuksen sukellusveneestä kohti koillista.

Ranska vaatii kansainvälistä yhteisöä vastaamaan lujasti ja yhtenäisesti Pohjois-Korealle, jotta tämä lopettaa provokaationsa.

Myös Yhdysvallat varoitti Pohjois-Koreaa ohjuskokeen vuoksi. Yhdysvaltojen mukaan ohjuskoe rikkoo selvästi YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmia, uutistoimisto AFP kertoo. Yhdysvaltojen ulkoministeriö ilmoitti seuraavansa tarkasti Pohjois-Korean toimintaa ja tilannetta Korean niemimaalla.

Sukellusveneestä laukaistu ohjus lensi 30 kilometriä. Arvioiden mukaan ohjuskoe epäonnistui.

Pohjois-Korea kehittää sukellusveneestä ammuttavia ohjuksia. Jos sillä olisi niitä käytössään, sen ydinaseen uhka nousisi uudelle tasolle. Maa voisi laukaista ydinohjuksia kaukana Korean niemimaasta, ja sen kyky vastata ydinasehyökkäykseen kohenisi.

Pohjois-Korea järjestää toukokuussa maata johtavan puolueen kokouksen. Reutersin mukaan maan johtajan Kim Jong Unin odotetaan julistavan kokouksessa, että maa on voimakas sotilasmahti ja ydinasevaltio.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat