Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muusikko Princen kuolinpaikalta löytyi voimakkaita kipulääkkeitä

Poliisi pyrkii nyt selvittämään, oliko vahvoilla kipulääkkeillä osansa muusikon kuolemassa viikko sitten Minneapolisissa. Viitteitä itsemurhasta poliisi ei ole löytänyt.

Ulkomaat
 
Dylan Martinez / Reuters
Prince esiintymässä Lontoossa kesällä 1992.
Prince esiintymässä Lontoossa kesällä 1992. Kuva: Dylan Martinez / Reuters

Popmuusikko Princen kuolemaa tutkivat viranomaiset ovat löytäneet opioideja tämän asunnosta, kertoo uutistoimisto Reuters yhdysvaltalaismediaa siteeraten. Opioidit ovat keskushermoston kautta vaikuttavia voimakkaita kipulääkkeitä, joiden käyttö vaatii reseptin.

Tiedot lääkkeiden löytöpaikasta kuitenkin vaihtelevat. CNN:n mukaan lääkkeet löytyivät Princen hallusta kun taas minneapolisilaislehti The Star Tribunen mukaan ne löytyivät muusikon kotoa. Kumpikin media viittaa jutuissaan nimeämättömiin viranomaislähteisiin, eikä Reuters ole vielä kyennyt vahvistamaan tietoja.

Joka tapauksessa viranomaiset pyrkivät nyt selvittämään, oliko opioideilla osansa Princen kuolemassa ja oliko hänellä resepti niihin.

Poliisi on todennut, että Princen kuolemansyytutkinnassa ei ole löytynyt viitteitä itsemurhasta tai näkyvistä vammoista. Ruumiinavaustulosten saamisessa voi kuitenkin mennä vielä viikkoja.

Muun muassa CNN:n mukaan paikallisviranomaiset olisivat pyytäneet tutkintaan apua rikollista huumekauppaa vastaan taistelevalta valtionvirastolta DEA:lta.

Maailmanmaineeseen noussut Prince, syntymänimeltään Prince Robert Nelson, löytyi kuolleena kodistaan Minneapolisista viikko sitten torstaina. Hän oli kuollessaan 57-vuotias.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat