Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Princen kuolemasta uutta tietoa: kivunhoitoon erikoistunut lääkäri ei ehtinyt ajoissa paikalle

Suunnitelmana oli saada popmuusikko hoitoon Kaliforniaan

Ulkomaat
 
Craig Lassig / Reuters
Muusikko Princen koti ja kotistudio Paisley Park sijaitsee Chanhassenissa Minnesotassa. Poliisi tutki asunnon 21. huhtikuuta.
Muusikko Princen koti ja kotistudio Paisley Park sijaitsee Chanhassenissa Minnesotassa. Poliisi tutki asunnon 21. huhtikuuta. Kuva: Craig Lassig / Reuters

Muusikko Princen kuolemasta paljastui uusia yksityiskohtia keskiviikkona.

Prince kuoli päivää ennen kuin hänen oli määrä tavata tunnettu yhdysvaltalainen kivun ja riippuvuuksien hoitoon erikoistunut lääkäri.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Princen edustajat ottivat yhteyttä kalifornialaislääkäri Howard Kornfeldiin 20. huhtikuuta.

Kornfeld ei päässyt heti lähtemään Princen kotikaupunkiin Minneapolisiin, mutta hän pyysi paikallista lääkäriä tekemään alustavan arvion tilanteesta 21. huhtikuuta. Kornfeld suunnitteli itse lentävänsä Minneapolisiin seuraavana päivänä.

Prince löydettiin kuolleena kodistaan 21. huhtikuuta. Hänen asunnostaan löydettiin opioideja eli voimakkaita kipulääkkeitä.

Kornfeldin asianajajan William Mauzyn mukaan Kornfeldilla oli tunne, että kyseessä oli hengenpelastustehtävä.

”Tohtori Kornfeld ei ehtinyt tavata Princea, ei keskustella hänen kanssaan, eikä hän valitettavasti ehtinyt ajoissa paikalle auttamaan Princea”, Mauzy sanoi tiedotustilaisuudessa.

Kornfeld on erikoistunut kroonisen kivun sekä huume- ja alkoholiriippuvuuksien lääkehoitoon.

Kornfeldin poika Andrew Kornfeld, joka on töissä isänsä vastaanotolla, oli lähtenyt ennen isäänsä kohti Minneapolisia. Hän oli saapunut popmuusikon kotiin Paisley Parkiin huhtikuun 21. päivän aamuna tarkoituksenaan aloittaa keskustelut hoidosta Princen ja paikallisen lääkärin kanssa.

Suunnitelmana oli aloittaa hoito Minneapolisissa ja taivutella Prince lähtemään jatkohoitoon Kornfeldin vastaanotolle Kaliforniaan.

Princen avustajat löysivät popmuusikon kuolleena hieman sen jälkeen, kun Andrew Kornfeld oli saapunut paikalle. Kornfeld on osoittautunut henkilöksi, joka soitti asiaa koskevan hätäpuhelun pelastusviranomaisille.

Princen kuolemansyy ei ole vielä selvinnyt, mutta tutkinnassa ei ole löytynyt viitteitä itsemurhasta tai näkyvistä vammoista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat