Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kölnissä alkoi ensimmäinen oikeudenkäynti uudenvuodenyön joukkoahdisteluista

Syytettynä on 26-vuotias, jonka epäillään olleen osa noin kymmenen miehen porukkaa, joka ympäröi naisen ja kouri tätä muutaman minuutin ajan.

Ulkomaat
 
WOLFGANG RATTAY / REUTERS
Seksuaalisesta ahdistelusta ja varkaudesta syytetty algerialaismies peitti kasvonsa oikeudenkäynnissä Kölnissä perjantaina.
Seksuaalisesta ahdistelusta ja varkaudesta syytetty algerialaismies peitti kasvonsa oikeudenkäynnissä Kölnissä perjantaina. Kuva: WOLFGANG RATTAY / REUTERS

Seksuaalisesta ahdistelusta ja varkaudesta syytetyn algerialaisen miehen oikeudenkäynti alkoi perjantaina Kölnissä, kertoo muiden muassa sanomalehti Kölner Stadt-Anzeiger.

Oikeudenkäynti on ensimmäinen, joka liittyy uudenvuodenyönä Kölnissä tapahtuneisiin, suurta huomiota ympäri Eurooppaa herättäneisiin joukkoahdisteluihin. Ulkomaalaistaustaiset miesryhmät ahdistelivat parin tunnin aikana satoja naisia Kölnin ydinkeskustassa.

Syytetyn 26-vuotiaan epäillään olleen osa noin kymmenen miehen porukkaa, joka ympäröi naisen ja kouri tätä muutaman minuutin ajan. Syyttäjän mukaan algerialaismies varasti tänä aikana naisen kännykän. Mies on kiistänyt syyllisyytensä.

Syytettynä on myös miehen 23-vuotias algerialainen veli, jota niin ikään epäillään kännykän varastamisesta vastaavissa olosuhteissa.

Kölnin uudenvuodenyön tapahtumista on tehty 1 170 rikosilmoitusta, joista 492 seksuaalirikoksista. Kölner Stadt-Anzeigerin mukaan oikeuskäsittelyä ei odoteta kovin monesta tapauksesta.

Tapahtumista on tuomittu toistaiseksi yhdeksän miestä, mutta heidät kaikki omaisuusrikoksista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat