Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaksi kuoli ammuskelussa ostoskeskuksessa Washingtonin lähellä

Kaksi kuoli ja kahta muuta ammuttiin ostoskeskuksessa ja sen lähettyvillä Bethesdassa, joka on pääkaupunki Washingtonin esikaupunki.

Ulkomaat
 

Washington

Ainakin kaksi ihmistä kuoli ja kahta muuta ammuttiin ostoskeskuksessa ja sen lähettyvillä Bethesdassa, joka on pääkaupunki Washingtonin esikaupunki.

Välikohtaus tapahtui perjantaina kello 11 jälkeen paikallista aikaa. Yksi nainen ja kaksi miestä joutuivat ammutuksi Westfield Montgomery Mall -ostoskuksen parkkipaikalla Bethesdassa. Poliisin mukaan yhtä ihmistä ammuttiin ensiksi, ja kun kaksi muuta ihmistä tulivat uhrin avuksi, myös heitä ammuttiin.

Vähän myöhemmin yksi nainen ammuttiin kuoliaaksi Giant-supermarketissa Washingtonin pohjoispuolella muutaman kilometrin päässä ostoskeskuksesta.

Ampuja on saatu kiinni, kirjoittaa Washington post. Poliisin mukaan epäilty on entinen poliisi, joka on epäiltynä myös entisen vaimonsa murhaamisesta torstaina.

Poliisi oli erotettu virkatehtävistään aiemmin tänä keväänä. The Washington Post -lehden mukaan hän ampui vaimonsa, kun tämä oli hakemassa lapsia koulusta, ja haavoitti toista ihmistä, joka yritti auttaa uhria.

Ammuskelut ovat Yhdysvalloissa hyvin yleisiä. Pelkästään Washingtonin kaupungin rajojen sisällä toistasataa ihmistä vuodessa joutuu henkirikoksen uhriksi. Se on yhtä paljon kuin koko Suomessa.

Westfield Montgomery Mall on ylellinen ostoskeskus vauraalla asuinalueella, jossa on yleensä alhainen rikollisuus. Varotoimena kaikkien kunnan koulujen ja läheisen sairaalan ovet lukittiin, ja poliisi pyysi yleisön apua ampujan löytämiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat