Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakistanilainen karkkikauppias sanoi tappaneensa kymmeniä myrkyllä ”kostoksi veljelleen”

Hyönteismyrkky ei päätynytkään makeisiin vahingossa Pakistanissa

Ulkomaat
 
HS–AFP

Pakistanilainen kauppias on tunnustanut, että hän on tappanut vähintään kolmekymmentä ihmistä lisäämällä myymiinsä karkkeihin hyönteismyrkkyä.

18-vuotias kertoi motiiviksi, että hän yritti kostaa isoveljelleen, joka omistaa makeisia myyvän kaupan yhdessä hänen kanssaan. Nuori kaupanpitäjä sanoi poliisille, että veli oli pahoinpidellyt häntä ja loukannut häntä.

Suutuspäissään pikkuveli sekoitti myrkkyä parhaillaan valmistamiinsa makeisiin ”antaakseen veljelleen opetuksen”.

Independent kirjoittaa, että tunnustus ei kuitenkaan ole ainoa lajissaan. Pakistanilaiset viestimet kertovat, että ainakin kaksi muutakin ihmistä on tunnustanut myrkyttäneensä makeiset.

Myrkytetyt makeiset osti huhtikuussa mies, joka tarjosi niitä vierailleen, kun juhlittiin hänen lapsenlapsensa syntymää.

Myrkkyyn kuoli yhteensä 30 ihmistä, esimerkiksi vastasyntyneen vauvan isä ja tämän sisaruksia. Kuolleiden joukossa oli viisi lasta.

Kuolemantapausten lisäksi myrkky sai aikaan myös sairastumisia. Neljä ihmistä on yhä sairaalassa.

Molemmat makeisia valmistaneet veljekset otettiin jo huhtikuussa kiinni, samoin yksi liikkeen työntekijä. Poliisi epäili alkuun, että myrkytys olisi ollut vahinko.

Paikallisen median mukaan sekä työntekijä että läheisen hyönteismyrkkyjä myyvän liikkeen omistaja olisivat myös tunnustaneet sotkeneensa myrkkyä makeisiin.

Oikeudenkäynti Pakistanissa jatkuu lauantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat