Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsalaistaajaman asukkaat haluavat pitää Helvetin enkelit naapureinaan – pakolaislapset pelottavat

SVT: Monet Saltsjö-Boon asukkaat vastustavat kunnan suunnitelmaa ostaa Helvetin enkelien kerhotila alaikäisten turvapaikanhakijoiden käyttöön.

Ulkomaat
 

Saltsjö-Boon asukkaat Ruotsin Nackassa lähellä Tukholmaa haluavat naapureikseen mieluummin järjestäytynyttä rikollisuutta edustavan moottoripyöräjengin kuin alaikäisiä pakolaisia.

Nackan asukkaat haluavat ostaa talon, jota Helvetin enkelit käyttävät vielä kerhotilanaan. Syynä on se, että kunta aikoo aikoo majoittaa taloon yksin saapuneita alaikäisiä turvapaikanhakijoita.

”He eivät ole koskaan pelottaneet lapsiamme tai käyttäytyneet huonosti”, kirjoitti yksi alueen asukas Nackan kunnalle Ruotsin television SVT:n mukaan. ”Nyt kun taloon sijoitetaan uutisten mukaan 18 pakolaislaista, omien lastemme spontaanit pihaleikit kuuluvat kohta menneisyyteen.”

Useat Nackan kuntaan yhteyttä ottaneet asukkaat ovat painottaneet samaa: alueella ei ole ollut ryöstöjä, varkauksia tai ilkivaltaa sinä aikana kun Helvetin enkelit ovat pitäneet kerhotilaansa talossa.

”En uskalla enää päästää vaimoani ulos”, valitti yksi asukas.

Ruotsin televisio otti yhteyttä kuntaa yhteydenotoillaan pommittaneisiin asukkaisiin. Kukaan heistä ei suostunut haastatteluun, mutta he esittivät huolensa asuntojensa arvon laskemisesta.

Nackan pormestarin Jan-Eric Janssonin mukaan talon omistussuhteet eivät ole vielä selvät. Kunta ei kuitenkaan aio perääntyä suunnitelmistaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat