Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Britannian poliisi kysyy kreikkalaisilta: Oletko sinä 25 vuotta sitten kadonnut Ben Needham?

Poliisi palasi Kosin saarelle etsimään johtolankoja Britannian pisimpään vireillä olleesta katoamistapauksesta

Ulkomaat
 
Reuters
South Yorkshiren poliisin julkaisemassa kuvassa on brittiläinen Ben Needham, joka katosi salaperäisesti Kosin saarella 25 vuotta sitten.
South Yorkshiren poliisin julkaisemassa kuvassa on brittiläinen Ben Needham, joka katosi salaperäisesti Kosin saarella 25 vuotta sitten. Kuva: Reuters

Britannian poliisi jatkaa maan historian pisintä kadonneen ihmisen tutkintaa kyselemällä kreikkalaisilta, onko heillä tietoa 25 vuotta sitten kadonneesta brittipojasta.

Poliisi vetosi tiistaina kreikkalaisiin, että he paljastaisivat kaiken tietonsa Ben Needhamista, kertoo uutistoimisto Reuters. Needham katosi Kosin saarella Kreikassa heinäkuussa 1991 alle kahden vuoden ikäisenä

Taapero katosi leikkiessään isovanhempiensa omistaman maatilan pihalla. Hänen brittiläiset vanhempansa olivat remontoimassa taloa.

Poliisin toistuvista vetoomuksista ja sadoista mahdollisista havainnoista huolimatta poikaa ei ole löydetty eikä katoamiselle ole keksitty selitystä.

South Yorkshiren poliisi matkusti Tiistaina Kosin saarelle uudelle tiedonhankintamatkalle.

”Kysymys, jonka haluan ihmisten esittävän itselleen on: voisitko sinä olla Ben?” sanoi tutkintaa johtava Jon Cousins.

”Oliko sinulla lapsena vaalea tukka ja siniset silmät? Onko sinulla epäilyksiä siitä, ketkä ovat vanhempasi, tai ehkä näytät fyysisesti erilaiselta kuin vanhempasi?” Collins jatkoi ja pyysi kreikkalaisia ottamaan yhteyttä, mikäli epäilyksiä herää.

Yksi johtolanka on kadonneiden ihmisten etsintään erikoistuneen brittiläisen avustusjärjestön vuonna 1993 saama puhelu, jonka mukaan Ben asuu yhä Kreikassa, hänen uusi nimensä on Andreas ja hänestä huolehtii mies nimeltään Nicos.

Poliisin mukaan samat nimet ovat pulpahtaneet esille myös muissa yhteyksissä.

”Haluamme vastauksia siihen, mitä Benille tapahtui”, Cousins sanoi. ”Emme ole täällä syyttämässä ketään emmekä halua kenellekään vaikeuksia. Haluamme yksinkertaisesti tietää, mitä hänelle tapahtui.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat