Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Löydetyt lentokoneen ovat osat ”lähes varmasti” Malesian mysteerikoneesta

Konepellin osa ja koristelaminaatti olivat samanalaisia kuin malesialaisyhtiön koneissa.

Ulkomaat
 
HS–AFP
Reuters
Mosambikista löytynyt osa.
Mosambikista löytynyt osa. Kuva: Reuters

Etelä-Afrikasta ja Mauritiukselta löytyneet kaksi lentokoneen osaa ovat ”lähes varmasti” peräisin kadonneesta malesialaiskoneesta, tutkijat kertoivat torstaina.

Malaysia Airlinesin lento MH370 katosi kaksi vuotta sitten maaliskuussa matkalla Kuala Lumpurista Pekingiin. Koneessa oli 239 matkustajaa ja miehistö.

Australian liikenneturvallisuusviranomaiset tutkivat laboratoriossa kahta osaa. Etelä-Afrikan Mossel Baysta löytynyt konepellin palanen oli tutkijoiden mukaan samanlainen, joita Malaysia Airlines on käyttänyt. Suoraa yhteyttä juuri MH370-lentoon osa ei antanut.

Toinen, Mauritiukselta löytynyt osa, oli tutkijoiden mukaan pala matkustamon koristelaminaattia. Sellaista laminaattia käytetään vain Malaysia Airlinesin Boeing 777-koneissa, tutkijat sanoivat.

Australia johtaa tutkimuksia salaperäisesti kadonneen koneen kohtalon selvittämiseksi. Lento MH370:n uskotaan päätyneen jonnekin päin Intian valtameren eteläosaa. Australian johdolla on tutkittu jo 105 000 neliökilometriä syvänmerenpohjaa, mutta mitään ei ole löytynyt.

Viime vuonna Réunionin saarelle ajautui siivenosa, joka varmistettiin kuuluneeksi kadonneeseen koneeseen. Réunion sijaitsee Intian valtamerellä lähellä Mauritiusta, josta toinen uusista osista löytyi.

Oikaisu 12.5. kello 9.55: Koneen jäänteitä etsitään Intian valtamerestä, ei Tyynestämerestä, kuten kirjoituksessa aiemmin kerrottiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat