Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäläisauton kahva jäi kenraalin käteen Putinin tarkastuksessa

Aiemmin Lada ei suostunut käynnistymään ja huippumoderni panssarivaunu hyytyi Punaiselle torille.

Ulkomaat
 
Kuvakaappaus Venäjän Life-lehden verkkosivulta.
Kuvakaappaus Venäjän Life-lehden verkkosivulta.

Venäjän modernin auto- ja aseteollisuuden esittelytilaisuus Sotšissa ei mennyt aivan nappiin, kun UAZ Patriot -avolava-auton aseistettua versiota esiteltiin presidentti Vladimir Putinille.

Ensin Putin yritti itse avata auton ovea, mutta kun ei siinä onnistunut, tuli kenraaliluutnantti Aleksandr Ševtšenko maan johtajan avuksi. Tilanne päättyi nolosti, sillä ovenkahva jäi Ševtšenkon kouraan.

Putin näytti ottavan tilanteen huumorilla.

”Hienosti tehty”, Putin sanoi ja naurahti venäläisen Life News -sivuston uutisoimalla videolla.

Ševtšenko yritti pelastaa tilanteen pudottamalla irtokahvan auton sisälle ja työntämällä käden ikkunasta sisään, jotta voisi avata oven sisäpuolelta. Tässä vaiheessa Putin oli kuitenkin jo menettänyt kiinnostuksensa autoa kohtaan.

Venäjän autoteollisuus on epäonnistunut Putinin edessä aiemminkin. 2011 Putin markkinoi Euroopan halvimmaksi autoksi mainostettua Lada Grantaa kameroiden edessä mutta onnistui käynnistämään auton vasta viidennellä kerralla.

Viime vuonna maan aseteollisuus sai puolestaan kyseenalaista julkisuutta, kun voitonpäivän paraatin kenraaliharjoituksiin osallistunut venäläisten panssarivaunujen lippulaiva T-14 Armata sammui Punaiselle torille. Armata jouduttiin hinaamaan Leninin mausoleumin edestä korjaamolle.

Venäjä on uudistanut viime vuosina mittavasti aseistustaan. Putinin mukaan modernin aseistuksen osuus yltää 50 prosenttiin ennen kesän loppua, kertoi uutistoimisto Bloomberg.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat