Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tukholman Södermalmilla evakuoitiin kymmeniä tulipalon tieltä – palo viimein hallinnassa

Sammutustöihin on osallistunut kymmeniä palomiehiä.

Ulkomaat
 

35 ihmistä evakuoitiin kerrostalosta Tukholman Södermalmilla kerrostalossa syttyneen palon takia, kertoo Svenska Dagbladet.

Tulipalo syttyi Duvnäsgatanin ja Bondegatanin risteyksessä olevan kiinteistön 5. kerroksen asunnossa pian kello yhdeksän jälkeen lauantaiaamuna. Sammutustyöt jatkuvat edelleen, mutta vähän ennen kello kuutta ruotsin aikaa pelastusviranomaiset tiedottivat saaneensa tulen hallintaan, kertoo SVT.

Enää ei siis ole vaaraa, että tuli leviäisi naapurirakennuksiin. Kuudelta arvioitiin kuitenkin, että itse talossa on yhä vaarallista, koska on mahdollista, että rakennuksen katto romahtaa.

Neljä ihmistä altistui savulle ja heitä hoidettiin paikan päällä.

Palokunta sai ensimmäisen kutsun paikalle kello 9.20 paikallista aikaa. Yhdestä asunnosta alkanut tuli levisi nopeasti talon ullakolle ja kattoon.

Pelastusviranomaiset arvioivat, että tulipalon leviämisen riski olisi suuri. Paloa sammuttamaan saapui yhteensä 80 palomiestä. Sammutustyöt jatkuivat koko päivän.

Noin kello yhdentoista aikaan poliisi alkoi eristää aluetta ja varoitti lähialueella olevia savun mukana leviävistä vaarallisista myrkyistä.

Pelastusviranomaiset neuvoivat lähialueella asuvia sulkemaan ovet ja ikkunat, sillä savua on erittäin paljon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat