Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kysy kyydin tunnelmia tien päältä

Ulkomaat
 
Sergey Grachev
HS:n Moskovan-kirjeenvaihtaja Pekka Hakala ja Reeta-Lada.
HS:n Moskovan-kirjeenvaihtaja Pekka Hakala ja Reeta-Lada. Kuva: Sergey Grachev

Mikä mahtaa olla kuuma puheenaihe Burjatin tasavallan pääkaupungissa Ulan-Udessa Itä-Siperiassa tällä viikolla?

Muun muassa tähän kysymykseen on mahdollista saada torstaina vastaus HS:n Moskovan-kirjeenvaihtajalta Pekka Hakalalta, joka ajaa parhaillaan Reeta-Ladalla Venäjän halki Suomenlahdelta Tyynellemerelle.

Hakala kertoilee matkastaan ja vastailee lukijoiden kysymyksiin suorassa lähetyksessä, joka lähetetään HS:n nettisivuilla torstaina kello 18 alkaen. Hakala on yhteydessä Suomeen suoraan Ulan-Udesta.

Automatka Venäjän halki alkoi Viipurista 24. huhtikuuta. Matkaa Vladivostokiin kertyy kaikkiaan 10 500 kilometriä. Matkan aikana Hakala on raportoinut ”toisesta Venäjästä”, jota Moskovassa ja Pietarissa ei näe. Näihin lukeutuvat Annikki Tähden kaipaama puisto Viipurissa ja Neuvostoliiton aikainen vankileiri Uralin länsirinteillä.

Matkalla Hakalaa opastaa Ilja-navigaattori, joka teitittelee kuljettajaa. Säännöllisin väliajoin matkasarjaa seuranneet lukijat ovat saaneet jännittää, kuinka Reeta-Lada kestää perunapeltoa muistuttavat tiet.

Voit lähettää kysymyksiä etukäteen sähköpostilla tilaisuuden juontajalle osoitteeseen virve.kahkonen@hs.fi tai Twitterissä @virvekahkonen. Kysymyksiä voi lähettää samoihin osoitteisiin myös lähetyksen aikana. Lähetystä voi seurata suorana osoitteessa www.hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat