Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuollut saksalaiseläkeläinen saattoi olla sarjamurhaaja – epäillään jopa seitsemästä murhasta

Saksan poliisi epäilee entisen maisema-arkkitehdin murhanneen useita ihmisiä Frankfurtissa ja sen lähistöllä 1970- ja 1990-luvuilla.

Ulkomaat
 

Saksan poliisi epäilee pari vuotta sitten kuolleen saksalaisen eläkeläismiehen murhanneen useita ihmisiä Frankfurtissa ja sen lähistöllä 1970- ja 1990-luvuilla.

Britannian yleisradion BBC:n mukaan epäilyt heräsivät, kun tytär löysi isänsä kuoleman jälkeen tämän vuokraamasta autotallista tynnyrin, jossa oli naisen jäännökset. Nainen tunnistettiin Frankfurtissa asuneeksi prostituoiduksi.

Nyt poliisi epäilee Frankfurtin lähellä Schwalbachissa asuneen entisen maisema-arkkitehdin murhanneen raa’asti viisi muutakin prostituoitua: kaksi vuonna 1971 ja muut vuosina 1991, 1993 ja 1998. Lisäksi miehen epäillään murhanneen 13-vuotiaan pojan vuonna 1998.

Uhrien vammojen kerrotaan täsmänneen epäillyn tietokoneelta löytyneisiin valokuviin. Poliisin mukaan mies on voinut murhata muitakin, ja hänellä on saattanut olla rikoskumppani.

Ensimmäisten epäiltyjen murhien jälkeinen pitkä tauko saattaa poliisin mukaan selittyä miehen muilla kiireillä, kuten perhe-elämällä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat