Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Salainen palvelu ampui uhkaavaa miestä Valkoisen talon lähellä

Presidentti Obama ei ollut paikalla välikohtauksen aikana.

Ulkomaat
 
JONATHAN ERNST
Poliisi sulki Valkoisen talon sisäänkäynnit ampumavälikohtauksen jälkeen.
Poliisi sulki Valkoisen talon sisäänkäynnit ampumavälikohtauksen jälkeen. Kuva: JONATHAN ERNST

Washington

Salainen palvelu ampui miestä Valkoisen talon lähellä Washingtonissa perjantaina sen jälkeen, kun tämä veti aseen esiin. Mies vietiin sairaalaan, ja hän on kriittisessä tilassa, kertoi The Washington Post -lehti.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ei ollut ampumavälikohtauksen aikaan paikalla, vaan hän oli muualla Washingtonissa golfaamassa. Kukaan loukkaantunut välikohtauksessa.

Valkoisen talon kaikki sisäänkäynnit suljettiin ja Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden, joka oli Valkoisessa talossa, vietiin turvaan.

Välikohtaus sattui myöhään perjantai-iltana Suomen aikaa 17. kadun ja Pennsylvania Avenuen kulmassa, parin sadan metrin päässä itse Valkoisesta talosta. Risteyksessä sijaitsee Salaisen palvelun tarkastuspiste.

Uutiskanava CNN:n mukaan yksin liikkeellä ollut mies lähestyi kävellen agentteja ja veti esiin aseen, minkä jälkeen agentti ampui häntä vatsaan. Poliisi ei kertonut heti, mikä oli miehen mahdollinen motiivi.

Salaisen palvelun joukot päivystävät Valkoisella talolla vuorokauden ympäri. Syyskuussa 2014 huomiota herätti tapaus, jossa puukolla aseistautunut mies hyppäsi Valkoisen talon aidan yli, meni lukitsemattomasta pääovesta sisään ja ehti juosta monen huoneen läpi, ennen kuin salaisen palvelun agentti taltutti hänet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat