Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Egypti: Turmakone ei sittenkään kaarrellut ennen putoamistaan

Lausunto on ristiriidassa Kreikan tietojen kanssa. Kreikan puolustusministerin mukaan kone teki äkillisiä käännöksiä.

Ulkomaat
 
Tämä tiedetään turmasta - Egyptairin onnettomuus minuutissa
Tämä tiedetään turmasta - Egyptairin onnettomuus minuutissa
Egyptairin kone putosi torstain vastaisena yönä Välimereen. HSTV tiivisti tiedot onnettomuudesta minuuttiin. Toimittaja ja leikkaaja: Esa Juntunen, kuva: Reuters & Flightradar24.

Välimereen viime torstaina syöksynyt matkustajakone ei tehnyt minkäänlaisia käännöksiä ennen putoamistaan, kertoi egyptiläinen viranomaislähde uutistoimisto AP:lle maanantaina. Lausunto on ristiriidassa Kreikan tietojen kanssa.

Kreikan puolustusministeri Panos Kammenos sanoi torstaina pian tapahtuneen jälkeen, että Egyptair-yhtiön kone olisi tehnyt äkillisiä käännöksiä, ”90 astetta vasemmalle ja sitten 360 astetta oikealle”.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Egyptin syyttäjänvirasto ilmoitti maanantaina tehneensä virallisen tietopyynnön Ranskalle ja Kreikalle lennon viimeisten hetkien tapahtumien selvittämiseksi.

Kone putosi Kreikan ja Egyptin väliselle avomerelle kyydissään 66 ihmistä. Syytä ei tiedetä. Terrorismia on epäilty hyvin mahdolliseksi selitykseksi, mutta mikään järjestö ei ole ilmoittautunut syylliseksi.

Aiemmin on selvinnyt muun muassa, että juuri ennen putoamista ja viestiliikenteen katkeamista koneesta lähti hälytyksiä savusta.

Egypti lähetti sunnuntaina sukellusveneen etsimään merestä koneen mustia laatikoita, joiden tallentamista lentotiedoista toivotaan selvyyttä tapahtuneen syihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat