Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donald Trump tölvii Kiinaa, mutta se ei tätä kiinalaista haittaa – naamaritehdas tekee tiliä Trump-ilmiöllä

Ulkomaat
 
Trumpin kasvot takovat rahaa Kiinaan
Trumpin kasvot takovat rahaa Kiinaan
Kiinalainen naamaritehdas hyödyntää Donald Trumpin kasvoja – kiinalaisia yrittäjiä ei liikuta pätkääkään se, että Trump on haukkunut Kiinaa yhdysvaltalaisten työpaikkojen varastajaksi. Kuva: Reuters

Miljardööri Donald Trumpin Kiinaa tölvivät puheet eivät estä kiinalaisia tekemästä rahaa hänen kustannuksellaan.

Ainakin Zhejiangin provinssissa Jinhuan kaupungissa Trumpista otetaan täysi hyöty irti. Tehtaassa valmistetaan kiivaaseen tahtiin naamareita Trumpin piirteitä mukaillen, kertoo uutistoimisto Reuters.

”Ollakseni rehellinen, Trump on suosikkini Hillaryyn [Clinton] verrattuna. Vaikka molempien myynti on melko samanlaista, luulen että tänä vuonna Trumpin naamarit ovat myyntimenestys, koska hänestä on tullut melko suosittu”, kertoo naamareita valmistavan yrityksen toimitusjohtaja Jacky Chen Trump-naamari kädessään.

Republikaanipuolueen ehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump on luvannut palauttaa työpaikat Kiinasta Yhdysvaltoihin, jos hänet valitaan Yhdysvaltojen uudeksi presidentiksi loppuvuodesta järjestettävissä vaaleissa.

Populistisista lausahduksistaan tunnettu Trump on jopa sanonut Kiinan ”raiskaavan” Yhdysvaltoja viitaten kauppapolitiikkaan. Trumpin mukaan Kiina manipuloi valuuttaansa pitääkseen sen keinotekoisesti halpana, mikä haittaa Yhdysvaltojen vientiä.

”Olemme valmistaneet suuret varastot hänestä, koska uskomme, että kun yhdysvaltalaiset äänestävät, he todennäköisesti äänestävät häntä, joten olemme tehneet tarvittavat valmistelut, koska emme halua menettää myyntipiikkiä”, Jacky Chen kertoo Reutersin haastattelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat